Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem a kézi zuhanyrózsával masztizott a kádban. Akkor én csinálok valamit rosszul?
Kívülről hallottam valami csiszatoló hangot és a szellőző rácson át belestem. Egyértelmű volt, hogy nem csak mosta a punciját hanem kényeztette is. Tudom nem szép dolog a leselkedés, de a kíváncsiság győzött. Ez a kielégületlenség jele vagy a nőknél megszokott, elfogadott dolog?
Egyébként elég nehezen éri el az orgazmust. (Vagy én túl korán.)
Előfordul.
Őszintén, ki nem maszturbált még úgy, hogy van felesége/élettársa/barátnője stb... néha énis szoktam, kb egy héten egyszer, mert olyankor csak magammal foglalkozom és azt csinálok, ami a legjobban esik, ettől még ugyanúgy kívánom a feleségem, akár minden nap kétszer is hozzá bújnék!
28 F
Bro' amikor te kivered magadnak az azért van mert nem kívánod az asszony izé... -ját? Na ugyi! Mindenki szokott játszadozni, ne legyél már ezért féltékeny!
Amúgy meg ha "rajtakaptad" a helyedben simán bementem volna hozzá álló cerkával, hogy akkor csináljátok együtt, ha mást nem akkor elb.sszátok a végét 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!