Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy zuhanyzasnal ha magamnak csinalom zuhanyrozsaval, akkor el tudok menni, viszont a baratommal meg soha nem tudtam?
Lehet, hogy nem úgy csinálja, ahogy neked jó?!
Beszélj vele, hogy valamit nem oké. Nem annyira bonyolult, kommunikáció.
Több oka is lehet. Lehet nem jó, ahogy ő csinálja, akár izgulhatsz is közben akár, mert egyedül azért bőven más a helyzet, mint partnerrel együtt.
A lényeg, hogy ne stresszelj rá, ha nincs, mert az sem jó. Koncentrálj, engedd el magad és vezesd rá a barátod.
Más a testhelyzet.
Állva zuhanyzol?
Akkor a fiúval is úgy kéne próbálni.
Az a baj a zuhanyrózsás módszerrel, hogy nagyon spéci intenzív érzet a csiklónak. Ha ahhoz vagy szokva, akkor könnyen előfordulhat, hogy érzéketlenebb leszel mondjuk simogatásra, stb. Hagyd abba egy időre, és figyeld meg hogy változik-e valami. Meg ahogy előttem is írták, fontos a kommunikáció a barátoddal.
(Nő vagyok, tapasztalatból mondom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!