Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztonságos is masztizom?18L több lent
Gyakorolj. Nem az agyad nem szereti ezeket, hanem elmédben olyan energiákat termelsz, amik ehhez kapcsolódnak. Az epilepszia egy nagyon erős képesség. A skizofrénia a legerősebb képessége egy elmének, és ezen a bolygón szinte minden skizofrén egy szociális nulla, aki akár hatalmas kínokat él meg napi szinten. Javaslom kezdj el gyakorolni, meditálj, és nem csak kontrolod alá, de uralmad alá is hajthatod ezt benned. Nem az lesz a cél, hogy ne jöjjenek rohamok, hanem az, hogy bizonyos helyzetben, úgy jöjjenek, ahogy te akarod. Én több, mint egy éve kifejlesztettem már olyan részeket magamba, amik epilepsziás rohamként látszódnak kívülről, miközben belülről teljesen máshol vagyok, és én irányítom, ami történik velem. Mondhatni tranzba esem, de ez sokkal magasabb, mint egy tranz.
Nálad még hatalmas lehetőséged is van rá. 30 kisebb roham. Nem az van veled, hogy egyszer csak jön, amivel esélyed sincs kezdeni valamit, hanem az elméd próbál olyan lehetőségeket adni, amivel dolgozhatsz. Javaslom, kezdj el dolgozni.
Pár év és nem csak megy majd a maszturbálás, vagy szex, hanem közben rohamot leszel képes előidézni magadban, amit nem a tudat alattid futtat, mindenféle katyvaszként, hanem te alakítottad ki, és a tényezők, amiket feldobsz nagyon magasra, mint az erős vibrálás, amitől óvják az epilepsziásokat, segíthetnek egy sokkalta nagyobb, ma még elképzelhetetlen szintű és formájú élvezethez. Ha már sex. De amit akarsz. Epilepsziával be lehet robbanni egy erős szeretet tripbe, mintha drogoztál volna a szerelmeddel romantikázás közben, meg nagyon sok dolog. Tapasztald magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!