Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Biztonságos is masztizom?18L...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztonságos is masztizom?18L több lent

Figyelt kérdés
Szóval epilepsziás vagyok elég sok éve gyógyszert nem akartam szedni rá. Elég gyakoriak a rohamaim akár napi 30kis roham sem ritka és beszédelakadas sem sok helyzetben elo jön kocsiban, séta közben, zene hallgatás közben, fekvés közben de szex közben is szexelni nem szexelek már sok hónapja de egyébként se szeretem masztizni visszont szeretek csak nem tudok ugyanis maszti közben is előjön a rohamom elég intenzív módon is alvás közben szexuális álmom volt és még aközben is eljott rohamra ébredtem az agyam nem tudja elviselni se a szexet se a masztit

2023. nov. 3. 22:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudod a választ... de ez az amit a neurológusoddal kellene megkonzultálnod nem egy anonim fórumon.
2023. nov. 3. 22:07
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
De akkor hogy elégülsz ki ha mindig rád jön az epilepszia?
2023. nov. 3. 22:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
értsd.: ha a szexuális inger rohamot vált ki, akkor tökmindegy hogy valódi szex, maszturbáció, vagy álmodban történő izgalom hatására indul meg az eredmény a roham.
2023. nov. 3. 22:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg egy olyan kérdés, amit csak a neurológis tud megmondani. Értem,.hogy nem szeretnél gyógyszert szedni, de ezek a rohamok az idővel akár fokozódhatnak is sokkal rosszabb lehet. Mindent beszélj meg az orvossal. Tudom, lehet kényelmetlenül éreznéd magad, de sajnos muszáj az épséged miatt.
2023. nov. 3. 22:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk szedni kellene a gyógyszert. Mert addig játszol ezzel amíg már késő lesz..
2023. nov. 3. 22:24
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
A maszti alapból káros, vétkes és tönkreteszi a dolgokat, mire házasodna az ember és szexuális eletet kéne élnie abban
2023. nov. 3. 22:29
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
#6 akkor te ne csináld, mások életébe meg ne akarj beleszólni. Mi se mondjuk neked mit csinálj, éld magadnak úgy az életed ahogy neked jólesik, de ne prédikálj.
2023. nov. 3. 22:36
 8/12 anonim ***** válasza:
7%
7. "Mi se mondjuk neked mit csinálj" Dehogynem, pont most írtad le neki, mit csináljon. Ő pedig nem mondta senkinek, mit csináljon, hanem egy (akár valós, akár vélt) dologról írt, hogy az milyen hatással van az emberre.
2023. nov. 3. 23:30
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Am miért nem akarsz szedni rá gyógyszert? Biztos segítene.
2023. nov. 3. 23:31
 10/12 anonim ***** válasza:
34%

Gyakorolj. Nem az agyad nem szereti ezeket, hanem elmédben olyan energiákat termelsz, amik ehhez kapcsolódnak. Az epilepszia egy nagyon erős képesség. A skizofrénia a legerősebb képessége egy elmének, és ezen a bolygón szinte minden skizofrén egy szociális nulla, aki akár hatalmas kínokat él meg napi szinten. Javaslom kezdj el gyakorolni, meditálj, és nem csak kontrolod alá, de uralmad alá is hajthatod ezt benned. Nem az lesz a cél, hogy ne jöjjenek rohamok, hanem az, hogy bizonyos helyzetben, úgy jöjjenek, ahogy te akarod. Én több, mint egy éve kifejlesztettem már olyan részeket magamba, amik epilepsziás rohamként látszódnak kívülről, miközben belülről teljesen máshol vagyok, és én irányítom, ami történik velem. Mondhatni tranzba esem, de ez sokkal magasabb, mint egy tranz.

Nálad még hatalmas lehetőséged is van rá. 30 kisebb roham. Nem az van veled, hogy egyszer csak jön, amivel esélyed sincs kezdeni valamit, hanem az elméd próbál olyan lehetőségeket adni, amivel dolgozhatsz. Javaslom, kezdj el dolgozni.

Pár év és nem csak megy majd a maszturbálás, vagy szex, hanem közben rohamot leszel képes előidézni magadban, amit nem a tudat alattid futtat, mindenféle katyvaszként, hanem te alakítottad ki, és a tényezők, amiket feldobsz nagyon magasra, mint az erős vibrálás, amitől óvják az epilepsziásokat, segíthetnek egy sokkalta nagyobb, ma még elképzelhetetlen szintű és formájú élvezethez. Ha már sex. De amit akarsz. Epilepsziával be lehet robbanni egy erős szeretet tripbe, mintha drogoztál volna a szerelmeddel romantikázás közben, meg nagyon sok dolog. Tapasztald magad.

2023. nov. 4. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!