Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Biztonságos szex mindenféle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztonságos szex mindenféle betegség nélkül?!

Figyelt kérdés

Voltam HIV szűrésen mert paráztam valamiért. Negatív lett, és sok mindent átértékeltem magamban….ha lesz még életemben több alkalmim/bármilyen komolyabb szexuális kapcsolatom mégis hogyan védekezzek ÚGY hogy egyáltalán ne kapjam el a HIVet? Vagy mást…

Mivel orális úton is elkaphatom, hiába az óvszer…minden partneremnek meg nem mondhatom hogy figyelj orálhoz is óvszert mert félek a betegségektől?

És lehet mondani hogy jaj velem úgyse, de mikor a mellettem lévőnek akkor adták ki a papírt és láttam a fején az eredményt, na azt nem kívánom senkinek…

És ehhez nem kell alkalmi, BÁRKITŐL elkaphatod

2023. ápr. 17. 20:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
És miért is nem mondhatod minden partnerednek? Ez az egyetlen megoldás.
2023. ápr. 17. 20:07
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
De bizony! Elsősorban alkalmitól lehet elkapni,főleg ha az is sokat alkalmizik.
2023. ápr. 17. 20:07
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
Kivered magadnak se gyerektartás se gúmba
2023. ápr. 17. 20:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Félek kinevetnek a partnereim…volt egy aki GUMI NÉLKÜL akarta én meg tudtam hogy úgy fekszik össze (előttem, többekkel) hogy nem védekeznek, mert a lányok tabit szedtek. A válasz erre hogy én ne mondjam meg mivel ő bioszos volt, ért hozzá:Ddd
2023. ápr. 17. 20:10
 5/16 anonim ***** válasza:
14%

Az online sex a legbiztonságosabb.

Se teherbeesni se betegséget összeszedni nem lehet.. 😃

2023. ápr. 17. 20:27
 6/16 anonim ***** válasza:
64%
A monogám párkapcsolat is viszonylag jó megoldás erre a problémára.
2023. ápr. 17. 20:33
 7/16 anonim ***** válasza:
36%

Nem kell váltogatni a partnereket ugyi...

Érdekes nekem soha semmilyen nemi betegségem nem volt.... még úgy se hogy, hogy összeszedjek egy gombát vagy valamit egy wcben vagy valami.... igaz nem is "alkalmiztam". De hülye szó... magyarán nem r!banckodtam soha.

2023. ápr. 17. 20:35
 8/16 anonim ***** válasza:
67%
Te csinálod magadnak és a partnered is magának.
2023. ápr. 17. 20:48
 9/16 anonim ***** válasza:
52%
Ha monogán kapcsolatban vagytok akkor kérd meg a partnered hogy menjen el STD-re. Én is meg szoktam kérni az új partnereim, és ugyan így nekem is van félévente évente új szűrésem.
2023. ápr. 17. 23:10
 10/16 anonim ***** válasza:
29%
Nyaláshoz hova húzol gumit? :D
2023. ápr. 18. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!