Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztonságos szex mindenféle betegség nélkül?!
Voltam HIV szűrésen mert paráztam valamiért. Negatív lett, és sok mindent átértékeltem magamban….ha lesz még életemben több alkalmim/bármilyen komolyabb szexuális kapcsolatom mégis hogyan védekezzek ÚGY hogy egyáltalán ne kapjam el a HIVet? Vagy mást…
Mivel orális úton is elkaphatom, hiába az óvszer…minden partneremnek meg nem mondhatom hogy figyelj orálhoz is óvszert mert félek a betegségektől?
És lehet mondani hogy jaj velem úgyse, de mikor a mellettem lévőnek akkor adták ki a papírt és láttam a fején az eredményt, na azt nem kívánom senkinek…
És ehhez nem kell alkalmi, BÁRKITŐL elkaphatod
Az online sex a legbiztonságosabb.
Se teherbeesni se betegséget összeszedni nem lehet.. 😃
Nem kell váltogatni a partnereket ugyi...
Érdekes nekem soha semmilyen nemi betegségem nem volt.... még úgy se hogy, hogy összeszedjek egy gombát vagy valamit egy wcben vagy valami.... igaz nem is "alkalmiztam". De hülye szó... magyarán nem r!banckodtam soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!