Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Biztonságos is masztizom?18L...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztonságos is masztizom?18L több lent

Figyelt kérdés
Szóval epilepsziás vagyok elég sok éve gyógyszert nem akartam szedni rá. Elég gyakoriak a rohamaim akár napi 30kis roham sem ritka és beszédelakadas sem sok helyzetben elo jön kocsiban, séta közben, zene hallgatás közben, fekvés közben de szex közben is szexelni nem szexelek már sok hónapja de egyébként se szeretem masztizni visszont szeretek csak nem tudok ugyanis maszti közben is előjön a rohamom elég intenzív módon is alvás közben szexuális álmom volt és még aközben is eljott rohamra ébredtem az agyam nem tudja elviselni se a szexet se a masztit

2023. nov. 3. 22:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Epilepsziás vagy és nem szeded a gyógyszered??? Édes Istenem… menj el orvoshoz sürgősen és kezdj el gyógyszert szedni. Életveszélyes amit csinálsz!!
2023. nov. 4. 08:42
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyes rohamnàl sérül az agy. Még pár év ha nem szedsz rá gyógyszert és csak a nyálad fogod folyatni, mert az agyad már teljesen offon lesz. Bár most is vannak bajok és nem az epilepszia a legnagyobb....
2023. nov. 7. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!