Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most aztán jól megmondtad! :D
Őszintén, mi a rákot vártál? Feltettél egy kérdést, hogy tetszik-e, mindenki kivétel nélkül azt mondta, hogy nem, végig leugatsz mindenkit, és skatulyázol, címkézel. Én konkrétan valóban feminista vagyok, de szerintem ez nagyon sok nem feministának ugyancsak nem jön be. Az ilyen ember egy beteg, ahogy te sem vagy egy nagy ász, de nyugi, vannak beteg csajok is, akik ezt kívánják.
Csak hogy még egy kategóriát mondjak neked, a vallásosaknak is 99%, hogy nem jönne be, függetlenül, hogy milyen vallás. Na jó, talán a muzulmánnak esetleg nagyobb eséllyel, bár abban se vagyok biztos. Pedig ezek között jóval kevesebb feminista van.
Szóval maradjunk annál, hogy normális nőnek egy abnormális kötekedő idióta nem jön be. Kinézetre, mentalitásban és stílusban is taszító. Mit hagytam ki?
Lol,Jason Statham is okádék,mert kopasz?Mik ezek a válaszok,te! XD
Ennyire frusztrál titeket,hogy a palitokat simán kiütné?

Mert mi az a statham?
Totál átlag pali
Az igen!25,26 kicsit sincs elszállva magától. XD
Ezért jó ez a hely.Tudjátok adni a menőt,közben meg ordít rólatok az irigység.

Kérdező, veked nagyon nagy baj van. Nem vagyunk elszállva magunktól, és irigyek se vagyunk (mégis mi a fenére lennénk??). Csak egy ízlséünky ami szubjektív. Te sajnos leragadtál azon a szinten, hogy szerinted a szépség objektív és mindekire ugyanúgy hat. Hs pedig valaki nem tetszik, aki neked igeny akkor azzal természetesen valami baj van. Mert persze te vagy az, aki meghatározza az objektív szépséget.
Közben te is ugyanazt csinálod, mint mindenk: szubjektív értékítélet alapján méred, hogy ki tetszik neked és ki nem.
Tulajdonképpen menthetetlen ember vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!