Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek is volt már úgy, hogy idegesített, ha egy pasi "nem lett meg"?
Figyelt kérdés
Pasiknál van ilyen, hogy szeretnék ha meglenne a csaj és elmondhatnák magukról, hogy megvolt. De csajok, nektek is volt már ilyen hogy nagyon meg akartatok kapni vkit szexre?2024. febr. 24. 08:33
3/10 anonim 

válasza:

Volt már, de elengedtem a dolgot.
5/10 anonim 

válasza:

Nem igen. Persze voltak férfiak akiket kívántam, elképzeltem milyen lenne a szex velük, de nem próbálkoztam be náluk, így egyáltalán nem idegesített, hogy nem volt meg, maradt a fantázia. 26N
6/10 anonim 

válasza:

Volt, de hülye voltam, mert minimális jeleket adtam.
8/10 anonim 

válasza:

állandóan ez van, de bénán flörtölök
9/10 anonim 

válasza:

Volt, hát, rosszul esett:D Egyéjszakásnak jó buli lett volna, de a fesztivál közepén, a buli végén smárolás után otthagyott
10/10 anonim 

válasza:

Volt nem is egy. De leginkább az zavart, hogy levegőnek néztek és semmivel nem tudtam felhívni magamra a figyelmem és nem foglalkoztak velem. Ez eddig kevés ffi-nál fordult elő, másnem kicsit vadabbul öltözök és megvannak, de volt pár nehéz dió. Volt aki úgy csinált, mintha megsem hallaná, hogy hozzá beszélek. Volt aki nem jött el az általam kezdeményezett találkára.... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!