Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik,hogy egy pasi azért nem hív,mert hiányzok? Többi lent!
Figyelt kérdés
Barátom kiment külföldre dolgozni, eddig minden rendben volt,de nekem nagyon hiányzik és szeretném ha ugyan úgy beszélnénk mint itthon. Megértem,hogy 12 órákat dolgozik,utazik...de aztmondta azért nem hív annyit,mert 1500kmre van és próbálja elnyomni magában a hiányomat,mert ha beszélünk én meg sírok,rossz neki. Megcsalásról szó sincs,egyikünknêl sem. Arra lennék kíváncsi,hogy valóban van ilyen egy férfinál? Mert nekem ha hiányzik valaki mégtöbbet akarok vele beszélni,lenni...ömeg azt mondta nem vagyunk egyformák..2024. febr. 22. 23:20
1/3 anonim 

válasza:

Ez is egy forgatókönyv. Lehetségesnek tartom hogy így könnyebben eltudja viselni a hiányt. Ugyan akkor nem tartom jó megoldásnak a részéről. 31/F
2/3 anonim 

válasza:

Teljesen jogos " ha beszélünk én meg sírok,rossz neki". Nem egy nagy segitség vagy neki! Sokkal szarabb ugy elviselni a távolságot, a hiányt ha a telo végén még rinyálsz is a fülébe! Inkább segits neki a hozzád kötödést. Mond el mennyire hiányzik, mit tennél ha ott lenne melletted. Ebböl a távolságbol ha hallod a hangját felizgulsz, magadhoz nyulsz. Ö is tegye ezt veled együtt és részletezd mikor mit is csinálsz a testeddel, punciddal.
3/3 anonim 

válasza:

Ha sirdogálással kelted benne a feszülséget, akkor ne csodálkozz, hogy nem hív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!