Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok!Bejövős a pasi? :)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok!Bejövős a pasi? :)

Figyelt kérdés
[link]

2024. márc. 9. 21:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Nem jön be, viszont küzdősportoló szemmel felnézek rá
2024. márc. 9. 22:48
 12/32 A kérdező kommentje:

10,tök fura,hogy ha nem vagy elég férfias,akkor csak bétakutya vagy a nőknek.Viszont jön a csavar,ha férfias vagy,akkor agresszív vagy. XD

Férfias bétakutyát még nem láttam.

2024. márc. 9. 22:52
 13/32 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik a csóka stílusa.
2024. márc. 9. 22:53
 14/32 anonim ***** válasza:
91%
#12 mondtam, hogy szélsőségekben gondolkozol...
2024. márc. 9. 22:57
 15/32 A kérdező kommentje:
14,mi a nem szélsőséges?
2024. márc. 9. 23:01
 16/32 anonim ***** válasza:
A férfiasság nem külső, hanem gondolkodás.
2024. márc. 10. 03:07
 17/32 anonim ***** válasza:
91%

Ettől konkrétan okádok, és egy cseppet sem érezném magam biztonságban mellette magam. A videó alapján vonzza, keresi a bajt, és az az érzésem, hogy magán se tud uralkodni stb. köszi, kihagyom, ellenszenves, taszító.

Külsőre is az.

Számomra a kevésbé kigyúrt de egészséges és intelligens emberek tetszenek, akik a konfliktust nem izomból igyekeznek megoldani, és a stresszt képesek jól kezelni, ill. intelligensek.

Nem mellesleg normális stílusuk is van.

Na mindegy, én az ilyet messze elkerülném, nemhogy még vonzónak is találjam.

Nem tudom, hogy te vagy-e a videón, vagy csak valaki, aki számodra nagyon bejövő, és felfoghatatlan számodra, hogy ő egy egészséges nőnek nem tetszik. Egy egészséges nő nem testőrnek választ magának társat, és nem Neander-völgyben élünk ahol izom dönt el mindent, ahol lecsapsz, vagy lecsapnak. Az ilyen buldogok nélkül szebb lenne a világ.

Ja, és bocsi, én párkapcsolatban szeretnék élni, nem falkában. Bár te ezt soha nem érted majd meg igazán.

2024. márc. 10. 05:00
 18/32 anonim ***** válasza:
91%
Nem
2024. márc. 10. 06:13
 19/32 anonim ***** válasza:
91%

Egyáltalán nem jön be. Külsőre se, de a stílusa sem, ahogy lenézi pl a második videóban a másfajta küzdősportot űző embereket. Nincs benne tisztelet mások felé, azt hiszi a nyers erő áll mindenek felett és nem mellesleg, hogy ő a legnagyobb ász. Antipatikus személyiség. Akár még nőverőnek is el tudnám képzelni... Kicsit sem vonz.

Tudom, hogy már előttem leírták, tőlük elnêzést kérek, hogy az ő szavaikat ismétlem, de szélsőségekben látod az egész kérdést. Végletekben gondolkodsz, aráadásul intellektussal sem büszkélkedhetsz (bár ezek általában kéz a kézben járnak). Ugyanis azt hiszed, hogyha neked bejön az a férfi, akkor mindenki másnak is, ha pedig mêgsem, akkor azoknak csakis a nőies férfiak tetszhetnek...

Nekem abszolút a férfias férfiak jönnek be, de a videóban nem azt látom, abban csak egy öntelt, kopasz ember szerepel. Ennyi

2024. márc. 10. 08:24
 20/32 A kérdező kommentje:
Sejtettem,hogy a feministák bele fognak kötni.
2024. márc. 10. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!