Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frigid egy ilyen nő?
Figyelt kérdés
Hosszú évekig volt egyedül, nem találta meg a megfelelő partnert maga mellé. Az elmúlt 6 évben egy féléves kapcsolata volt.
De nem is a lényeg, hanem hogy nem szokott még masztizni sem, akár évekig. Ha van párja, akkor viszont szereti a szexet és orgazmusa is van állítása szerint.
2024. márc. 8. 19:19
1/7 anonim 

válasza:

Miert lenne emiatt figrid?
Rólad van amugy szó?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem. Én ismerkednék vele.
Hát fura, hogy hogy bírja ki ilyen sokáig?
2024. márc. 8. 19:32
4/7 anonim 

válasza:

ha frigid lenne, nem szeretné a szexet. amúgy minek bocsátkozol feltételezésekbe? ismerd meg ha tetszik, aztán kiderül ami érdekel
5/7 anonim 

válasza:

Nem frigid, mert élvezi a szexet, de 1 szál álló pélónál több kell neki, hogy beinduljon (érzelmek, vonzalom). Hogy maszturbál-e... lehet, csak éppen nem köti mások orrára és ha valaki vájkálni akar a "dolgaiban" akkor inkább leszerelni, hogy nem.
6/7 anonim 

válasza:

Nem. Csak nem kefél fűvel fával ha épp nincs kapcsolata. Az pedig, hogy magához nyúl vagy sem, semmit nem jelent. 24 éves koromig én se nagyon csináltam magamnak. 3-4x kipróbáltam, de nem jutottam semmire ezért meguntam a dolgot. Évekig nem csináltam. Aztán összejöttem a párommal, vele lett orgazmusom is, és ez után újra próbáltam magamnak csinálni, és ezúttal összejött. Időnként csinálom, de ritkán. Lusta vagyok😂 + a párom rendszeresen elintézi helyettem.
7/7 anonim 

válasza:

Te honnan tudod hogy nem szokott masztizni??
Kispöcs vagy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!