Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az a nô/làny aki soha nem masztizik, az frigid,vagy nem?
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 15:07
1/19 anonim 

válasza:

Látod, ez engem is érdekelne. Tök szívesen megismerkednék egy ilyen lánnyal, hogy kitaláljam. Az is lehet, hogy csak nem érzett rá az ízére.
2/19 anonim 

válasza:

Mondjuk, ha 20 fölött évekig nem kívánja a szexet, nem masztizik, nem szexel, akkor nagy az esélye, hogy frigid.
4/19 anonim 

válasza:

vagy tele van gátlásokkal a vallásos neveltetésének köszönhetően
5/19 anonim 

válasza:

Soha nem masztizok, de nem vagyok frigid. A megoldás nagyon egyszerű: maximálisan kielégítő a szexuális életem és semmi szükségem masztira.
31N
6/19 anonim 

válasza:

Nekem van párom, és egyszerűen nem igénylem. 2-3 naponta szexelünk, az bőven elég.
7/19 A kérdező kommentje:
# 5;6 Ès amikor nem volt palitok, akkor se nyúltatok magatokhoz?
2022. febr. 3. 18:15
8/19 anonim 

válasza:

Frigid ez esetben nem vagy, de ismerek ilyen csajokat, nem túl nagy azért a szex étvágyuk.
Akit én ismerek ilyeneket, azoknak elég a szex kb. 8-10 naponta, neked mennyi lenne az ideális?
9/19 anonim 

válasza:

#8: Ezért nem szabad általánosítani. Napi 2, van hogy több...
#5-ös voltam
10/19 anonim 

válasza:

Ha tényleg napi kettő, és mind kettő orgazmusig megy akkor érthető, hogy nem masztizol, de nincs olyan férfi aki huzamos ideig bírná a napi kettőt, úgy, hogy élvezésig dugja mindig a csajt.
Akkor több férfi van az életedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!