Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora méret kell ehhez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora méret kell ehhez a pózhoz?

Figyelt kérdés
A nő hason fekszik összezárt lábakkal. Nem tudom ezt hogy hívják.

márc. 8. 14:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Nekem 13 centivel is remek volt!
márc. 8. 21:00
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Bro' kipróbálod megy-e ha nem akkor simán bepucsít a lány és úgy megy a had el had - gondolom nem sírjátok el magatokat ha nem megy egy adott póz, hanem ugyanúgy dugtok tovább nem? :)
márc. 8. 21:08
 13/20 A kérdező kommentje:

Akkor van sírás, ha letolom a gatyámat, hogy ezzel a kis xarral kéne kezdeni valamit.

márc. 9. 11:15
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha vékony a nő,és picike kis gusztusos kis popsija van, akkor nem kell külőnösen nagy méret.
márc. 9. 11:31
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Volt egy jó husis popsijú csajom, nagy combok, jó husis punci... Hát ehhez a pózhoz kellett kondi de ügyes voltam megoldottam. Szóval nem elég ha jó a méret, a tudásnak is kell lenni. Rugalmasság, figyelmesség, kedvesség. Jó póz egyébként. Szeretem.
márc. 9. 14:23
 16/20 A kérdező kommentje:

Ez centiben mit jelent?

Méret nélkül semmit nem ér a többi.

márc. 9. 15:24
 17/20 anonim ***** válasza:
95%
#16 Szóval nem elég ha jó a méret című mondatom szerinted mit jelent? Gyakorlatilag megismétled amit írtam. 🤣🤣🤣
márc. 9. 23:20
 18/20 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem 16 cm ehhez minimum kell.

22L

márc. 10. 08:57
 19/20 A kérdező kommentje:

Pont azért zsenikém...

márc. 10. 11:26
 20/20 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem a legnagyobb (kb 13 centi). Egyik exemmel elég felejtős volt, neki formásabb, viszonylag nagyobb feneke volt, hát kb alig tudtam betenni, egy kisebb mozdulatra már ha nem vigyáztam, ki is csúszott. Szóval vele nem is erőltettem a továbbiakban.
márc. 17. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!