Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kipróbálnátok a többest vagy a Gangbanget?
Figyelt kérdés
2024. márc. 7. 23:44
21/36 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy?
Mi az ami miatt csak talán? Mi az amitől tartasz? Mi az amit izgatónak találsz benne?
2024. márc. 8. 18:38
22/36 anonim válasza:
Igy konkretan nem gondolkodtam meg rajta, de szerintem tudna izgalmas lenni.
23/36 A kérdező kommentje:
Kérlek életkort is írjatok! #20, #22
2024. márc. 8. 19:17
24/36 A kérdező kommentje:
#22 Mi az ami izgalmat tudna okozni, mi az amit izgatónak találsz benne?
2024. márc. 8. 19:18
27/36 A kérdező kommentje:
#26 Na! Nem szabad ilyen csúnyát mondani. Emberek vagyunk, mindannyian vágyakkal, álmokkal.
Inkább örülni kell ha egy nő több férfit is örömökben részesít, mivel így több szex jut összeségében!
2024. márc. 8. 21:19
29/36 anonim válasza:
Egyszer voltam 2 sráccal, de nem élveztem nagyon.
19l
30/36 A kérdező kommentje:
#29 Hogyan történt? Hány éves voltál és hány évesek a srácok?
Szerinted mi az ami miatt nem élvezted?
2024. márc. 10. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!