Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ennél/kipróbálnád a Wendy’s-t...

Ennél/kipróbálnád a Wendy’s-t Budapesten?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam, hogy megpróbálnám Magyarországra hozni ezt az amcsi gyorséttermet. Érdekelne, vajon hány ember menne el egyáltalán. Ha nem a válaszod a Wendy’s-re írd le kérlek milyen más amerikai gyorséttermet látnál szívesen Budapesten. Köszönöm mindenkinek előre is!

#Amerika #Wendy’s #Gyorssetterem
2024. febr. 20. 18:04
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
39 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

2002-ben vonultak ki itthonról. Az egyik éttermük az Oktogonon volt, a '90-es években sokat jártunk oda barátnőkkel. A cheddar sajtos szószuk nagyon finom volt :D

De nem véletlen szerintem, hogy nem tudtak itthon megmaradni.

2024. febr. 20. 18:14
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Az Oktogonom és a Deák Ferenc utcában biztosan volt ilyen étterem, nem volt nagy szám. Megbukott, nem érte meg nekik itt lenni. Nem próbálnám ki újra.
2024. febr. 20. 18:37
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
A meki, meg a king lenyomta.
2024. febr. 20. 18:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Simán kipróbálnám, szeretem az amerikai cuccokat. :)
2024. febr. 20. 19:22
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam oda, amíg még volt Pesten. A tripla húsos hamburger volt a kedvencem. Amúgy az Ecseri útnál lévő Burger King épülete eredetileg Wendy's volt.
2024. febr. 20. 19:30
 6/16 anonim ***** válasza:
39%

A régimódi fasirtos zsemlét nem értettek. Én meg azt, Pesten miért kellene hat méter hosszú angol nevet felolvasni nekik a tábláról.

Nem volt rossz, de jó sem.

Valami nagy pénzember vagy? Lacikonyha hálózstot nem csinálnál?

2024. febr. 20. 19:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt már az országban. nagyon szerettük.
2024. febr. 20. 19:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem ilyen egyszerű a helyzet. Nagyon népszerű volt, én megemlíteném a chilijüket, a töltött krumplijukat is.

Egy izraeli srác hozta be az országba a franchise-t, de olyan nem hófehér pénzügyi akciókkal machinált, amiért kihátralt mögüle a Wendy's és kénytelen volt beszüntetni a működést Magyarországon

Nem lesz könnyű terep, az egész EU-ban nincsenek jelen, az Egyesült Királyságban és Grúziában vannak csak a közelben, pedig nem bánnám

2024. febr. 20. 21:07
 9/16 anonim ***** válasza:
18%
Az Arby’s-t javasolnám...
2024. febr. 20. 21:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mikor kint voltam ettem vagy 3x, egyik kajájuk sem ízlett, nagyon max elmegy kategória.

Inkább egy Applebee’s, ha az még nincs itthon. Na ott jókat tudtam kajálni.

2024. febr. 20. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!