Ennél/kipróbálnád a Wendy’s-t Budapesten?
2002-ben vonultak ki itthonról. Az egyik éttermük az Oktogonon volt, a '90-es években sokat jártunk oda barátnőkkel. A cheddar sajtos szószuk nagyon finom volt :D
De nem véletlen szerintem, hogy nem tudtak itthon megmaradni.
A régimódi fasirtos zsemlét nem értettek. Én meg azt, Pesten miért kellene hat méter hosszú angol nevet felolvasni nekik a tábláról.
Nem volt rossz, de jó sem.
Valami nagy pénzember vagy? Lacikonyha hálózstot nem csinálnál?
Nem ilyen egyszerű a helyzet. Nagyon népszerű volt, én megemlíteném a chilijüket, a töltött krumplijukat is.
Egy izraeli srác hozta be az országba a franchise-t, de olyan nem hófehér pénzügyi akciókkal machinált, amiért kihátralt mögüle a Wendy's és kénytelen volt beszüntetni a működést Magyarországon
Nem lesz könnyű terep, az egész EU-ban nincsenek jelen, az Egyesült Királyságban és Grúziában vannak csak a közelben, pedig nem bánnám
Nem. Mikor kint voltam ettem vagy 3x, egyik kajájuk sem ízlett, nagyon max elmegy kategória.
Inkább egy Applebee’s, ha az még nincs itthon. Na ott jókat tudtam kajálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!