Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktál a puncidba dugni amikor masztizol?
Figyelt kérdés
2024. márc. 6. 05:50
11/21 érdeklődő35 

válasza:

7es
a rexonásat szinte erre tervezték! 🤩 [link]
12/21 anonim 

válasza:

#7: Ha te attól tartasz, hogy egy dezodoros flakon jobb nálad, akkor nagy gondok vannak.
13/21 anonim 

válasza:

Semmit. Csak a csiklómat izgatom.
16/21 anonim 

válasza:

#4: Gondolom a fogkrémes tubust a kupakos oldalával. :D Csak úgy ahogy van, vagy húzol rá esetleg gumit?
17/21 anonim 

válasza:

Régebben vibrátort használtam, de a mostani párom sajnos nem engedi, hogy masztizzak.
18/21 anonim 

válasza:

#17: És mégis hogy akarja megtiltani?
Az egy dolog, hogy neki esetleg nem tetszik, de akkor nyugodtan kereshet mást. Megtiltani nem tilthat semmit...
19/21 anonim 

válasza:

17. Istenem de értelmes pasid lehet.
20/21 anonim 

válasza:

#12 Gratulálok, azért a rosszándék egyből ott van. De ha van egy perced, hogy ne legyél buta akkor fel is foghatnád amit írtam.
Ha hozzászokosz a fezodoros dobozhoz, ne csodálkozz utána ha a partnered nem fog tudni kielégíteni.
Persze tudom, ilyenkor mindig jön, hogy az én páromnak 38/20 szóval neked sosem lesz gondod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!