Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Husisabb testalkat, mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Husisabb testalkat, mi a véleményetek róla férfiak?

Figyelt kérdés

Olyan alkatra gondolok, ahol arányosan husisabb a nő, de még nem a telt és nem a kövér kategória. Van cici, popsi és comb.

Rám sosem panaszkodtak ilyen szinten, de nem vagyok magammal megelégedve és szeretném ha nem hatna ki a kapcsolatomra.

Evésre, folyadék bevitelre is figyelek, plusz alvás és sport. Nem ülök egésznap és hétvégén sem alszom tízig. Sajnos PCOS és pajzsmirigy problémáim vannak. Tudom, könnyű ezekre fogni, de minden fogyott dekáért sajnos küzdeni kell.

162cm, 71 kg

Mi a véleményetek, ez a fajta testalkat még rendben lehet?

Nem partnert keresek, senki ne értse félre. Szexuálisan vonzó a husisabb, picit teltebb nő? Vagy tényleg megvetendő ha valakin van plusz?

2024. márc. 5. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:

50. Ez nem kritika, hanem vélemény.

Nyilván te kigyúrt vagy, kockahassal és 6%-os testzsírral, ugye?:)

Na ugye hogy nem..

Párom sem dagi, ahogy én sem.

Ő focizik, teniszezik.

Na mindegy, ez az oldal egyébként sem az építő kritikáiról híres. Szívesen fogadom, de nem a "dagadt vagy és hello" jellegűeket.

2024. márc. 6. 14:51
 52/78 anonim ***** válasza:
0%
50,lényegtelen,hogy én milyen vagyok.Te csak azt fogadod el,ha neked nyalnak,a negatív kritikát nem fogadod el,az életet nem érdeklik az érzéseid,hiába játszod itt magadat,nem vagy nagy szám.Még csak izmos sem vagy.Majd 30 felett bőven térjünk vissza arra,hogy milyen tökéletes is vagy te!A legtöbb tinigyerek még nem fogja fel,hogy ez a jelenlegi állapot tart ideig-óráig.Szépen elkezd mindenki rohadni,persze lehet leszorítani a zsírt,meg lehet felkenni 5 kilo vakolatot 1,5 m-es műszempillával,a tények makacs dolgok.Velem rosszul jártál,én nem fogok nyalni neked,mint egy kiskutya(a többség).
2024. márc. 6. 15:06
 53/78 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt írtam,hogy "dagadt vagy és hello",mégis lehúztad.
2024. márc. 6. 15:07
 54/78 anonim ***** válasza:
51,nem 50.
2024. márc. 6. 15:08
 55/78 A kérdező kommentje:
53. Írj normális véleményt, kritikát és elfogadom. Mert ez nem az.. inkább sárdobálás..
2024. márc. 6. 15:12
 56/78 anonim ***** válasza:
34%
55,írtam és lehúztad,meg picsogtál rá egyet.
2024. márc. 6. 15:24
 57/78 A kérdező kommentje:
56. Melyik volt a normális kritika? Kérlek, mutasd meg nekem.
2024. márc. 6. 16:43
 58/78 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon csinos vagy
2024. márc. 6. 16:50
 59/78 anonim ***** válasza:
62%
Nincs bajom a kerek idomokkal.
2024. márc. 6. 21:47
 60/78 anonim ***** válasza:
6%
Valami csóró igénytelen lehetsz. Takaríts ki először, aztán pózolj.
2024. márc. 6. 22:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!