Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Husisabb testalkat, mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Husisabb testalkat, mi a véleményetek róla férfiak?

Figyelt kérdés

Olyan alkatra gondolok, ahol arányosan husisabb a nő, de még nem a telt és nem a kövér kategória. Van cici, popsi és comb.

Rám sosem panaszkodtak ilyen szinten, de nem vagyok magammal megelégedve és szeretném ha nem hatna ki a kapcsolatomra.

Evésre, folyadék bevitelre is figyelek, plusz alvás és sport. Nem ülök egésznap és hétvégén sem alszom tízig. Sajnos PCOS és pajzsmirigy problémáim vannak. Tudom, könnyű ezekre fogni, de minden fogyott dekáért sajnos küzdeni kell.

162cm, 71 kg

Mi a véleményetek, ez a fajta testalkat még rendben lehet?

Nem partnert keresek, senki ne értse félre. Szexuálisan vonzó a husisabb, picit teltebb nő? Vagy tényleg megvetendő ha valakin van plusz?

2024. márc. 5. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
6%

Ha akarsz szülni egy gyereket, erre még feljön min.10 kg.

Egyébként 25 évesen nem volt még pasi aki ezt megmondja neked, a gyakorin kívül?

2024. márc. 6. 05:00
 32/78 anonim ***** válasza:
94%
Ez, hogy később milyen lesz az alkata, sokkal inkább függ attól, hogy mennyire tartja karban magát, mint bármi mástól. Több nőt is ismerek, akik szülés előtt tényleg klasszikus nádszálvékony alkatúak voltak, alatta felszedtek alsó hangon 20 kilót, közöttük pedig van olyan is, aki onnantól kezdve még inkább el is hagyta magát (mert fiatalkorában nem tanult meg odafigyelni a súlyára, nem volt rá szüksége), meg olyan is, aki viszonylag gyorsan visszanyerte a korábbi formáját. Aztán ott vannak azok, akik terhesség alatt is megőrizték az addigi testzsírszázalékukat, mert a késztetéseik ellenére nem kezdtek el zabálni össze-vissza. Fölösleges és rosszindulatú dolog már előre elvenni valakinek az önbizalmát azzal, hogy később hogy fog kinézni, mikor ez nincs elrendelve, rajta fog múlni.
2024. márc. 6. 05:12
 33/78 A kérdező kommentje:
32. Köszönöm, bár ezek a trollok sosem fogják elvenni a kedvem. Sportolok, most is indulok edzeni munka előtt.. :)
2024. márc. 6. 05:42
 34/78 anonim ***** válasza:
74%
Hajrá! Drukkolunk neked!
2024. márc. 6. 05:57
 35/78 gabor49 ***** válasza:
52%
nekem ez már kövér sajnos
2024. márc. 6. 07:31
 36/78 anonim ***** válasza:
0%
hmm. igazán csinoska vagy🥰
2024. márc. 6. 07:42
 37/78 A kérdező kommentje:

35. Küldj magadról képet, szívesen várom:)

Nyugi, nem neked, hanem a páromnak és magamnak akarok megfelelni.

2024. márc. 6. 08:41
 38/78 anonim ***** válasza:

Milyen önbizalom?

Menjen is edzeni, mert van mit rajta formálni. Hiába, hogy nem annyira kövér, teljesen formátlan. Ezt ő is tudja, másképpen nem gyakorin próbálna önbizalmat építeni.

2024. márc. 6. 08:58
 39/78 A kérdező kommentje:

38. Nem vagyok formátlan, te akkor nagyon vak vagy! 😏😱

Azért tettem ki, mert még mindig nem felelek meg magamnak. Párom így szeret, ahogy vagyok, de látja a változást. A derekam eléggé vékony, ami nagyon jó. :)

2024. márc. 6. 10:20
 40/78 anonim ***** válasza:
:D fuhh, hát akkor tegyél fel másik képet, ahol látszik is a vékony derekad
2024. márc. 6. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!