Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Husisabb testalkat, mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Husisabb testalkat, mi a véleményetek róla férfiak?

Figyelt kérdés

Olyan alkatra gondolok, ahol arányosan husisabb a nő, de még nem a telt és nem a kövér kategória. Van cici, popsi és comb.

Rám sosem panaszkodtak ilyen szinten, de nem vagyok magammal megelégedve és szeretném ha nem hatna ki a kapcsolatomra.

Evésre, folyadék bevitelre is figyelek, plusz alvás és sport. Nem ülök egésznap és hétvégén sem alszom tízig. Sajnos PCOS és pajzsmirigy problémáim vannak. Tudom, könnyű ezekre fogni, de minden fogyott dekáért sajnos küzdeni kell.

162cm, 71 kg

Mi a véleményetek, ez a fajta testalkat még rendben lehet?

Nem partnert keresek, senki ne értse félre. Szexuálisan vonzó a husisabb, picit teltebb nő? Vagy tényleg megvetendő ha valakin van plusz?

2024. márc. 5. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
Valaki linkelje mér el rendesen, pls!
2024. márc. 5. 20:36
 22/78 anonim ***** válasza:
Nem tudom megnyitni a képet, de nekem alapból a teltebb idomok jönnek be a hölgyeknél.
2024. márc. 5. 21:00
 23/78 anonim ***** válasza:
Volt 154 Magas 65 Kg-os párom, neki is hormonális gondjai voltak, nekem úgy tetszett, ahogy van/ volt. CSak ő nem tudta magát elfogadni, a sportba menekült, és nem velem , hanem magával töltötte az idejét..
2024. márc. 5. 21:08
 24/78 anonim ***** válasza:
93%

Kép alapján én még "husisabbnak" se mondanálak, szerintem ez egy normál testalkat. Ha tényleg 71 kiló vagy, akkor biztos, hogy több izom van rajtad, mint egy átlag nőn, de írod is, hogy sportolsz, szóval értelemszerűnek tűnik.

Link a többieknek:

[link]

2024. márc. 5. 21:15
 25/78 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező.

Saját érdekedben mondom, hogy felejtsd el a haspólót és ezt a gatyát. Ehhez legalább még 15 kg-ot fogynod kéne.

2024. márc. 5. 21:19
 26/78 anonim válasza:
94%
szerintem bőven benne vagy a szexi kategóriában :)
2024. márc. 5. 21:41
 27/78 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk,ha nem ebben a tört csirke beállásban állnál és nem éjjeli kép lenne,akkor látszana is valami,de már így is látszik,hogy kezdesz elhízni.Még az elején vagy,mert tini vagy,de lesz ez még rosszabb is,főleg,ha nem fogsz mozogni.Ennyi.Persze nyugodtan igronálj,mert van egy jópár nyalonc,akinek minden mindegy,de ez tény.
2024. márc. 5. 21:45
 28/78 A kérdező kommentje:

20. Az oldal tiltja ennek a portálnak az URL-jét!

13,17

Szívesen várok rólatok is fotót privátban. 🥰

2024. márc. 5. 22:03
 29/78 A kérdező kommentje:

27. 25 éves leszek ősszel, drágám

🥰

2024. márc. 5. 22:04
 30/78 anonim ***** válasza:
47%
Nekem mindig is a teltebb csajok jönnek be. De nálam te 110%-os vagy..😘😘😘
2024. márc. 6. 03:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!