Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még csak nemrég kezdtem el a nemi életet. Vannak olyan szexpózok, amik kifejezetten kedvező a nagyfarkúaknak?
Figyelt kérdés
Elég nagy méretem van és azt tapasztaltuk a barátnőmmel, hogy változó, hogy melyik póz mennyire kényelmes neki. Például nem tudok olyan mélyre hatolni, pl egyáltalán nem megy tövig, vagy nagyon szorít neki. Milyen pózokat ajánlotok? Nincs óriási tapasztalatunk még.
Ami eddig a legjobb nekem az, ha a barátnőm féloldalasan fekszik és én hátulról hatolok a puncijába. Ebben a pózban nagyon jó dinamikusan tudom neki tövid nyomni úgy, hogy nem fáj neki. Nektek mi vált be?
márc. 5. 16:03
11/13 NTBS válasza:
Kísérleteztek bátran és mindent megbeszéltek.
12/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam írok a fejleményekről, hátha másnak is hasznos lehet. Először is köszönöm a támogató kommenteket és üzeneteket. Egyre ügyesebbek vagyunk persze előfordulnak ügyetlenkedések, de a barátnőm egyre jobban ráérez, hogy a popsiját, a derákat vagy a lábait hogyan kell helyeznie, hogy én minél jobban bedughassan a farkam, dinamikusabban tudjuk szexelni és neki is ideális legyen. Most már jóval több pozícióban kellemesebb. Illetve a másik szuper dolog, hogy volt dokinál és most már óvszer nélkül tudunk szexelni. Ez még sokkal jobb lesz úgy érzem.
ápr. 5. 09:16
13/13 A kérdező kommentje:
Még a vastagsághoz nem szokott hozzá annyira. De igyekszem minél többet nyalni és ujjazni behatolás előtt. A szopás viszont nem nagyon megy neki, mert nehezen tudja öklendezés nélkül bekapni a makkom. Ennyi kompromisszm viszont belefér.
ápr. 5. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!