Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan, akinek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek nem volt kifejezetten az álma/vágya a férfi erényöv, de valamiért kipróbálta, és megtetszett neki?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka hogy kipróbáltad, és mi a véleményed róla? Mennyire gyakran szoktad hordani?

jan. 7. 19:52
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Isten, gyere le az égből, és töröld el a földről ezeket.
jan. 7. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Nekem különösebben nem tetszett a dolog. De exem addig nyaggatott vele hogy kipróbáltuk. Igazából nem vészes.
jan. 7. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

Én kipróbáltam, 4 éve.

Azóta is a kulcsot keresem...

jan. 7. 20:10
 4/9 bedrik ***** válasza:
60%
Az erényöv nem sapka vagy cipő, hogy kedved szerint viseld. Ha egyszer kapcsolatba kerültél vele onnantól hordanod kell. Nálam a feleségem erőltette rám mert állandóan maszturbáltam. Már rég elváltunk, de az erényöv maradt...
jan. 8. 07:58
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Párommal szeretjük az extra dolgokat, és egyszer felvetette nekem mi lenne ha kipróbálnánk. Nyilván bel mentem mert szeretek én is kedvébe járni.

Azóta hordom, de nem rendszereséggel.

Fokozatosan szoktattam rá magamat. Jelenleg úgy csináljuk, rám ír vegyem fel, felrakom lakat kulcsa mindig nála van. Ha szerencsém van este lesz szex ilyenkor lekerül, ha nem akkor marad.

Eddig a rekord 1 hét volt.

jan. 8. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Az előttem szólóhoz hasonlóan jártam. Ha szerencsém van este lekerül és jöhet a szex. Ha haragos a csaj, marad rajtam pár napig. Egy hét volt a maximum. Számomra nem vészes, inkább izgató. Bár két nap után a falat kaparom.
jan. 8. 12:13
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Rám is feleségem tette. Nála a kulcs.

Nekem a rekordom 3 hónap.

Izgató, hogy nem tudod mikor került le és hogy ki vagy szolgáltatva.

jan. 8. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:
86%
Már régóta tisztában voltam vele hogy van férfi erényöv, de sose izgatott/érdekelt igazán. Engem a nőnek öltözés izgatott mindig is, ez még az egyik legelső szexuális élményemből ered. Sok idő telt el mire találtam újra egy nőt aki benne van ilyen játékokban, mert ez azért ritka. A barátnőm úgy van vele, hogy őt nem zavarja ha egyedül csinálom, viszont ha együtt csináljuk, akkor meg el akar vonatkoztatni tőle, hogy én vagyok, szóval inkább szerepjátéknak fogja fel. Emiatt pl. a szex kizárt ha nőnek vagyok öltözve. Viszont azt szereti ha "tökéletes" az összkép, smink, szőrtelenítés, stb. Egy szobalány ruhát is vettünk, hogy abban takarítsak hétvégente. Itt jött viszont a felismerés, hogy ha női ruhában vagyok, nagyon hamar felizgulok, kiverem magamnak, és utána azonnal megszűnik a vágy hogy női ruhában legyek, rögtön vége is egésznek. Úgyhogy a barátnőm javasolta hogy próbáljuk ki az erényövet, meg sok videoban is láttam, szóval beszereztünk egyet, és mindig mikor beöltöztök, felveszem azt is. Így aztán akár egész napokat tudok "zavartalanul" női ruhában tölteni (igazából őrülten felizgulva, de esélyem sincs elélvezni). Vagy épp kitaakrítani a fél lakást, anélkül hogy a figyelmem másra fordítanám... Hamar rájöttünk az erényöv egyéb előnyeire, mindketten megszerettük úgyhogy most már mindennap hordom, reggel felveszem és este kerül le, de van hogy egész hétvégén rajtam van. Aludni nem tudok benne ezért ha éjszakára rajtam marad az inkább szenvedős, de remélem hozzászokok majd.
jan. 11. 17:30
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Csak domina kedvéért próbálnám ki
jan. 11. 19:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!