Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális domináns férfiként mennyire lehet alárendelt nőt találni?
Simán
Főleg ha nem divat dómocska vagy
De nem tudom hogy miért emelted ki hogy heteroszexuális férfiként sub nőt .
N (sub-mazo)
Én hetero dom férfi vagyok, mivel online ismerkedem általában így lehet 1 fokkal nehezebb, de meg van ennek is az előnye. Több sub női ismerősöm mesélte ők járnak ilyen BDSM összejövetelekre (van aki itthon, van aki külföldön).
A megfelelőt megtalálni nem mindig egyszerű, mert itt ugyanúgy ismerkedni kell, keresni, mint minden más jellegű kapcsolatnál. Nem lehetetlen feladat, a sok kamus, meg fantáziálgató, meg butácska egyén nehezít a dolgokon, de ezeket is lehet szűrni.
Lehet , 2/2 egyetértek , nehezebb online,mint személyesen ,de nem lehetetlen ,emberismeret ,nő ismeret sok minden más is kell hozzá.
N (sub)
A legtöbb nőnek vannak sub jellegű vágyai, így szerintem elég könnyű találni. Már csak az a kérdés, hogy mennyire akar ezen a területen kipróbálni dolgokat.
F
lehet, több felület, hely is van erre:
-partyk, találkozók
-tematikus honlapok
-ártatlan csevegések, ahol ez előkerül
Itt is futhatsz ilyenbe bele.
48/F/D
Hát én eddig csak olyanba futottam, aki több éves tapasztalattal rendelkezőt keres, én meg még csak keresem a helyem… De így lehetetlenség! :(
39/F
küldd át, aki tapasztaltat keres ;)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!