Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteroszexuális domináns...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexuális domináns férfiként mennyire lehet alárendelt nőt találni?

Figyelt kérdés

tegnap 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Simán

Főleg ha nem divat dómocska vagy

De nem tudom hogy miért emelted ki hogy heteroszexuális férfiként sub nőt .

N (sub-mazo)

tegnap 20:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én hetero dom férfi vagyok, mivel online ismerkedem általában így lehet 1 fokkal nehezebb, de meg van ennek is az előnye. Több sub női ismerősöm mesélte ők járnak ilyen BDSM összejövetelekre (van aki itthon, van aki külföldön).

A megfelelőt megtalálni nem mindig egyszerű, mert itt ugyanúgy ismerkedni kell, keresni, mint minden más jellegű kapcsolatnál. Nem lehetetlen feladat, a sok kamus, meg fantáziálgató, meg butácska egyén nehezít a dolgokon, de ezeket is lehet szűrni.

tegnap 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet , 2/2 egyetértek , nehezebb online,mint személyesen ,de nem lehetetlen ,emberismeret ,nő ismeret sok minden más is kell hozzá.

N (sub)

tegnap 20:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb nőnek vannak sub jellegű vágyai, így szerintem elég könnyű találni. Már csak az a kérdés, hogy mennyire akar ezen a területen kipróbálni dolgokat.

F

tegnap 20:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Softdomináns irányultságú vagyok, light BDSM dolgok jöhetnek még szóba (durvan nagyon SM dolgok nem).
tegnap 21:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

lehet, több felület, hely is van erre:

-partyk, találkozók

-tematikus honlapok

-ártatlan csevegések, ahol ez előkerül

Itt is futhatsz ilyenbe bele.

48/F/D

tegnap 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

Hát én eddig csak olyanba futottam, aki több éves tapasztalattal rendelkezőt keres, én meg még csak keresem a helyem… De így lehetetlenség! :(

39/F

tegnap 22:56
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

küldd át, aki tapasztaltat keres ;)

Köszönöm!

tegnap 22:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet ha Férfi vagy ízig-vérig, az ahhoz tartozó kisugárzással, határozottsággal külső és belső tulajdonságokkal. Ha ezek hiányában "de ki szeretném már próbálni" de még normál dugásra sem tud valaki nőt felcsípni az csak egy műdomocska akikből ezernyi flangál szabadon s alig győzik a nők kioffolni őket.
tegnap 23:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy lehet sub nővel ismizni élőben?
ma 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!