Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, ha valaki szeret a szexben alárendelt lenni?
én sem tudom ezt felfogni, egyszerűen csak elfogadom, hogy valakit az alárendeltség izgat fel.
Ezt az érzést, a lelkiismeretfurdalás, önuralom elvesztés, csomó a torokban, tabu érzés keveréket mindenki tudja érezni, de különböző dolgok kellenek, hogy elő hozd. És ez a kombi nagyon jól passzol az orgazmussal.
Most alárendeltség vagy kínzás? Döntsd már el!
A kínzásnak nem tudom hogy mi értelme, de az alárendelt szerep a nőé, a férfié pedig az uralkodó. Ez a normális eset. Kivéve ha a nő nem normális.
Az első két komment jól írta, valamint az alaptermészettől is függ.
Pl. lehet az is, hogy gyerekkorában csak úgy tudta elérni, hogy figyeljenek rá, ha rosszat csinált (így pl.: kiabáltak vele, bántalmazták, stb.), így rögzült benne az "út" (rossznak kell lenni, így foglalkoznak velem, hiába is jár fájdalommal).
Vagy:
Olyan gyerekkora volt, ahol nem volt ajánlatos megnyilvánulni, megszólalni, stb., így alapból az alárendelt szerepet "játssza" innentől kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!