Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy sub vagy dom az adott kiszemelt pasi?
Figyelt kérdés
Még nem beszéltünk, csak szemezés és flört szokott lenni. Picit ugy érzem, szereti a sub-dom dolgokat, de honnan lehet sejteni h sub vagy dom?2024. márc. 4. 21:27
11/15 anonim válasza:
Mondd neki, hogy vegye le a cipődet. Ha leveszi, szub, ha azt mondja, vedd le magadnak, akkor dom.
12/15 anonim válasza:
7-es vagyok megint. 8-asnak szeretnèk válaszolni. Vannak pasik, akik egèszen jól tudnak vezetni, szervezni, irányìtani ès dominához járhatnak. Magam is ismerek hasonlót, aki ilyesmi, mègis, amennyire tudom, szexualitásban a dominánsabb nőkhöz vonzódik, vagy "vanilla". Ezen az embertìpuson alaposabban megfigyelve viszont általában meglátszik az is, hogy bár tud vezetni, nem ebben a pozìcióban èrzi magát a legjobban. Rábìzná legszìvesebben egy domináns nőre az adott pozìciót, csak nincs olyan, akinek nyugodt szìvvel a kezèbe adná, vagy más praktikus okból marad a főnök szerepèben, akkor is, ha annyira nagyon nem èlvezi.... Egy igazi dom valamilyen szinten domináns a hètköznapi èletben is, ès ahogy ebben a közegben mozog, látszik rajta, hogy jól èrzi magát ebben a szereposztásban. Itt nem hatalmas örömködèsre kell gondolni, hanem ha ránèzel, azt látod, hogy a helyèn èrzi magát a vezetès tevèkenysègèben, egy csendes elègedettsèggel, önmaga irányultságával harmóniában vègzi a feladatát. Ès itt most a harmóniát kèretik szèpen nem túlèrtelmezni valami kamuspiri dolognak. Valahogy ìgy èrtettem, csak ennyire hosszan nem akartam kifejteni.
13/15 anonim válasza:
Figy' ha valóban domináns akkor majd ő tudni fogja a módját, hogy hozza a tudomásodra :)
14/15 anonim válasza:
Rá van írva a homlokára.Pirossal.
15/15 hungaroboy válasza:
"Egy kolleganőm egyszer megkérdezte tőlem, hogy mit szeretek csinálni.
Elverni a nő popsiját paskolóval,vagy behajoltatni és kinyalni?"
Egy szub erre azt mondaná, hogy kinyalni.
Egy dom azt mondaná hogy elverni a nő popsiját paskolóval.
A switchek azt mondanák, hogy mindkettő megfelel. Milyen sorrendben csináljuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!