Mélyen a szemébe nézni mit jelent? Mit kellene érezni, csinálni? Honnan fogom tudni, hogy ő is azt érzi, amit én?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 15:58
1/5 anonim válasza:
Két ember soha nem érzi ugyanazt. Valaki mindig jobban szeret.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor hagyom inkább.
2022. júl. 10. 16:05
4/5 anonim válasza:
Nem kell gyávának lenni. Csak legyél tisztában, hogy ha mindketten szerelmesek vagytok, az se lesz soha egyforma mély.
5/5 anonim válasza:
Mélyen a szemébe nézni az nem a szeretetről szól, és nem egy fizikai dolog, bár fizikai kontaktussal kezdődik. Ez egy spirituális lépcső, és azoknak akik nem foglalkoznak vele elmagyarázni szinte lehetetlen mit, milyen mély és milyen magas dolgokat hordoz magában. Ez kicsit olyan mint egy nagy mester mondjuk Jézus szavait hallgatni: "vegyétek mert ez az én vérem és testem ami érettetek adatik,..." és az átlag ember csak a fizikai szintig érti meg a dolgot, pedig ez egy sokkalta mélyebb élmény és megértés is egyben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!