Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonakodik a mellszextől a párom? Miért gondolná ezt megalázónak?
Szeretném megdugni a melleit, de ő vonakodik tőle. Ő kicsit megalázónak érzi már magát a gondolatot, hogy összenyomja a melleit én meg.... Azt mondja még átgondolja.
Annyira nem fontos, ha tényleg nem szeretné, nem erőltetném, csak kíváncsi vagyok, hogy milyen.
Illetve nem értem, hogy mitől lenne ez számára megalázó. Mármint egyébként elég bevállalós, a fenekelést szereti, semmi baja azzal, ha szopás közben én irányítok, és még sorolhatnám, azért nekem valahogy nem úgy tűnik, hogy megalázó lenne ezekhez jépest, ha a cicijét dugnám egy kicsit.
Ez érdekes. Nekem is van szexben, amit megalázónak gondolok, a mellszex pont nem tartozik közéjük, azt csináljuk párommal néha.
Vele kell megbeszélned, hogy ezt miért találja annak. Én is meg tudom magyarázni, hogx amit én találok megalázónak, miért nem csinálom, és a párom elfogadja. Szerintem te is elfogadnád.
#1 Kérdeztem, de nem igazán tudta megmagyarázni. Konkrétan annyit mondott, hogy megalázónak tűnik maga a helyzet, de hogy miért, azt nem.
#2 Azért ez messze van az elborult szexuális játéktól, meg szerintem az öncélú kielégüléstől is. Nem gondoltam arra, hogy legyen csak ez, nekem legyen jó, ő meg úgy járt, ahogy, szimplán arra gondoltam, hogy kipróbálhatnánk az előjáték részeként, ha ő is szeretné. Eszembe se jutott, hogy megalázzam, erőltessem, ha nem akarja.
#1 vagyok. Meglepődve olvasok néhány véleményt.
#2- testét öncélú kielégüléshez használja a férfi? Na ne már :D akkor ne is verd ki a pasinak és ne szopd le, mert a kezedben és a szádban nincsenek olyan idegvégződések, mint a csiklóban? Ez hülyeség. Engem a szopás baromira felizgat és élvezem, pedig technikailag csak a párom van izgatva a nemi szervén... De akkor ő se nyaljon, ujjazzon stb az előbb felvázolt okok miatt?
#5 az én mellem egyáltalán nincs nyomorgatva közben... Lehet azért, mert nagyobbak. Pedig én se szeretem, ha nagyon erősen markolásszák a mellem, nem esik jól.
Egyáltalán nem aláz meg a párom. Ő fekszik az ágyon és én diktalom a tempót, én okozok neki ezzel örömet, kész. És a kérdező is írta, hogy nem erőlteti, egyszerűen kíváncsi, kész.
Bocsánat a hosszú válaszért, csak meglepődtem. Ahogy említettem, nekem is van, amit megalázónak érzek a szexben, ezért nincs jogom prűdséget kiáltani, de legszivesebben azt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!