Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezt megalázónak érzem? /F
A volt barátnőm a kapcsolatunk végén megcsalt az exével, aztán szakítás után még hónapokig összejártak szexelni. (Huszonévesek vagyunk mindketten)
És többek közt azért is érzem megalázónak, hogy pont vele csalt meg, mert a kapcsolat elején dícsért engem mindig, és mondta, hogy mennyire felülmúltam az előző kapcsolatát, stb, aztán mégis vele csalt meg pont.
A megcsalásról nem tudtam, csak sejtettem a szakítás előtt hogy megtörtént. Utólag tudtam meg mindent amikor már nem voltunk együtt.
Emberileg valóban egy úriember voltál. Szakítás után erre volt szüksége.
Aztán arra volt szüksége, hogy úgy dugják meg mint egy szakadt k*vát. Erre a te mimóza lelked nem volt képes. Az ő vére meg előjött és ennek következménye az, hogy te napokig adtál a végén neki úgy puszit, hogy aznap már más farkával mosott fogat 🤷♂️
A megcsalás nem tisztességes dolog és igen , megalázó is .
Kivéve ! - aki pont az ilyesmire gerjed !
De az megint egy másik kategória .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!