Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ejted a nőt ha nem hajlandó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ejted a nőt ha nem hajlandó az orálra?

Figyelt kérdés

Én valamilyen szinten önzőségnek tartom a dolgot. Valahogy a pasik esetén még soha nem merült fel, hogy nem hajlandó nyalni.

Az olyan kifogásokat meg nem tudom megérteni, hogy neki idő kell stb.

2024. márc. 3. 11:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
13%

Persze! Sőt, addig össze se jövök vele ameddig nem tudjuk mennyire illünk össze szexuálisan.

Nővel akarok lenni, nem gyerekkel.

2024. márc. 3. 11:54
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyok abban a helyzetben, hogy válogassak, így megtartanám.
2024. márc. 3. 11:54
 3/20 anonim ***** válasza:
50%
Nem ejtenem emiatt
2024. márc. 3. 12:03
 4/20 anonim ***** válasza:
60%

Számomra az oka mérvadó lenne. Alap esetben nem ejteném, mert én nem rajongok annyira, hogy ez benne legyen a kapcsolatomban, pedig csinálni szívesen csinálom, viszont ha olyan hülye indok miatt nem akarja, hogy neki ez megalázó, akkor valószínűleg még csomó minden más az lenne amit esetleg szeretnék vele megélni és így ejteném.

F

2024. márc. 3. 12:05
 5/20 anonim ***** válasza:
Nem
2024. márc. 3. 12:06
 6/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Biztos bennem van a hiba, de számomra hiányzó pont lenne a szexben. Soha nem vártam el, hogy mindig legyen, de azt nem tudom elfogadni, hogy valaki full elhatárolódjon ettől. Volt olyan nő, aki még az elején megmondta, hogy márpedig nem hajlandó rá. 2 nap rágódás után inkább elköszöntem tőle.

De amit igazán nem értek, az egy olyan csaj, akit több éve ismerek, és néha összejártunk. Ő az elején meglepett azzal, hogy lekapott a kocsiban, aztán szépen elmaradt nála az orál. Mikor rákérdeztem, hogy már nem szereti csinálni, akkor tagadta, és rosszul látom. Legközelebb csinálta is, max 1 percig, de utána ismét nem, ebből is szakítás lett, igaz itt volt más ok is.

2024. márc. 3. 12:14
 7/20 anonim ***** válasza:
8%
Igen.
2024. márc. 3. 12:20
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

Ejtem.

A kilencedik emeletről.

2024. márc. 3. 12:30
 9/20 anonim ***** válasza:
2%
Kuka, mert az ilyen nem nő, hanem még gyerek, akinek nulla a szexuális kultúrája.
2024. márc. 3. 12:53
 10/20 anonim ***** válasza:
5%
Kicsit durva megfogalmazás, de ja, nem tudnám elfogadni, hogy ne szopjon egy nő. Sok csajom volt, kb mindenki szopott, a jelenlegi párommal évek óta együtt vagyunk, imád szopni. Szóval nem tudnám már így közel a 30-hoz megszokni, hogy egy csajjal együtt élek, és nem akarja.
2024. márc. 3. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!