Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti meddig vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti meddig vagytok hajlandók várni az első orálra?

Figyelt kérdés

Tudtok elnézőek lenni azzal, aki az alapvető negatív asszociációi miatt nehezen veszi rá magát? Nekem eddig nem sikerült, de tény, hogy nem voltam olyannal, akibe szerelmes lettem volna, anélkül viszont nem tudom elképzelni, hogy menni fog valaha. Szerintem nekem ehhez odáig kellene lennem a másikért, mármint úgy igazán, akkor lenne esélyem félretenni az ellenérzéseket és előtérbe helyezni az ő örömét. Csak hát egy ilyen érzelmi kötelék kialakulása időbe telik, ha egyáltalán létre tud jönni.

Meddig bírnátok ezt így? Megérné vesződni egy ilyen nővel? (Szex nyilván lenne addig is.)

2022. jún. 4. 06:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem szereted adni akkor kár erőltetni.

Mi zavar benne?

2022. jún. 4. 06:47
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Végül is ha van szex el tudok lenni nélküle
2022. jún. 4. 06:48
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Nem kötelező az orál. Semmi nem fog változni, ha nem szeretné a barátnőm. Megvagyok nélküle.
2022. jún. 4. 06:57
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Ez miatt ne lelkizz. A nok 90 szazaleka ugyis szarul csinalja.
2022. jún. 4. 07:19
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

Az első szexig. Ha már odaérünk, hogy eldöntöttük, hogy lesz szex, akkor annak ez is része nálam. Oda-vissza teljes odaadással. Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne teljesen élvezze mindkét fél. Nem gond ha a nőnek ez nem tetszik vagy nem akarja. Egy alkalmat kibírok nélküle, de nem fogom erőltetni a másodikat enélkül.

45F

2022. jún. 4. 09:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor jo, ha a no szivesen csinalja.
2022. jún. 4. 09:18
 7/11 anonim válasza:
93%
Ha jó a csaj, akár 10-15 percet is.
2022. jún. 4. 09:42
 8/11 anonim ***** válasza:
94%

Általában megbeszéljük aztán kopogok és nyalok.

33f Debrecen

2022. jún. 4. 09:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarja, vagy kelletlenül csinálja, akkor inkább ne is erőltessük. A szopásban pont azt élvezem a legjobban, ha látom a partneren, hogy annyira be van indulva, annyira kíván, hogy megveszik a farkamért. Ha ez nem így van, akkor jobb, ha hagyjuk. Viszont ahhoz ragaszkodnék, hogy nyalhassak. Anélkül nagy hiányérzetem lenne.
2022. jún. 4. 10:19
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 hónapig tartott, mire megpróbáltam. Nem volt erőltetve, én szerettem volna kipróbálni, de kellett idő. Azóta kifejezetten szeretem csinálni.
2022. jún. 26. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!