Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi tart vissza hogy kiéljétek a szexuális vágyaitokat?
Pl nem meg szokott vagy nagyon perverz, esetleg semmi extra de van valami pszichés oka, túl bátortalanok vagytok, nincs rendben az énképetek.. Esetleg féltek hogy kiderűl rólatok és megítéltettek....
Ha valami kimaradt, ird le neked mi az ami gátol..

Önbizalmam nekem ugyan van, lenne hozzá és lassan már az sem annyira érdekelne ha minden
vágyam kiderülne,felvállanám barátok elött is/persze direkt nem kürtölném szét/ de mégsem merem felhozni a páromnak, pedig 8éve együtt vagyunk. Biztosan neki is lennének olyan dolgai amiket nem tudok, viszont legyen az akármi, szivesen megvalósitanám neki, vele. De félek elmondani ezeket, félek őszintén kimondani ilyeneket mert elég jól tudom, hogy milyen képet alakitott ki rólam és félelmem, hogy egy világ törne össze benne, hogy mégis milyen perverz vagy épp bevállalós vagyok, lennék mellette. Nagyon kiprobálnék több pasis felállást akár 3-4, rám élvezve, belém élvezve vagy akár végig szopnám mindet de akár le is foghatnának vagy én fognék le neki egy lányt, de lehet ezt kedvesen is,érzékien. Szivesen lennék vele és még legalább 1 nővel, akit szivesen ki is nyalnék. Sokszor képzeltem el ilyesmit. Vágyom bdsm dolgokra is, pl nyakörv, fenekelés, mell paskolás ilyesmik. Meg még egy csomó minden van ami néha eszembe jut, de inkább elterelem a gondolataim.

13-as!
Ha ajanlhatom, szed össze minden bátorságot és lépj! Csodás dolgokat rejthet egy ilyen kapcsolat. Én is ilyenbe vagyok, és sajnalnam nem megélni!! Hajrá, szurkolok!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!