Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatalabb korosztály, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalabb korosztály, ti hogyan élitek meg a bdsm vágyaitokat?

Figyelt kérdés

Itt elsősorban a 18-25 éves korosztályra gondolok. Jelenleg 20 éves vagyok, és sajnos eddig egyik partneremet sem vonzotta ez az irány, nekem pedig lenne igényem elég sok mindenre domináns beállítottsággal. Az ebben a témában létező társkeresők használhatatlanok, ez végképp megnehezíti a dolgot

Ti mit gondoltok? Hogyan próbálkoztok?

2023. nov. 16. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pixien találtam egy nőt aki nem pénzért csinálta és domina. Érdekes élmény volt de rá kellett jönnöm dugni jobban szeretek.

A legtöbb csaj durván szereti, de nem nagyon fogja megmondani. Kezdj fokozatosan egyre keményebben, és építsd fel. Aztán előkerülhet a kötél meg az öv idővel. Bele fog menni.

2023. nov. 16. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 23-24 évesen sikerült partnert találnom online. Szintén domináns vagyok.

Igazából nagyon sokan nagyon sok módon értelmezik a BDSM-et, a különböző ágak miatt is elég színes világ, szóval megfelelő partnert találni nem egyszerű, de nem is lehetetlen.

2023. nov. 16. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 voltam amikor összejöttem a párommal, személyesen ismerkedtünk meg. Akkor mondtam el neki a vágyaimat, meg hogy elég erősen szubmisszív vagyok. Elkezdett olvasgatni róla, tanulni, én meg segítettem neki (ezelőtt már volt bdsmben tapasztalatom). Megtetszett neki, már nagyon ügyes és mai napig együtt vagyunk.

A bdsm vágyaimat még úgy is ki szoktam élni, hogy elég sok bdsm buliba/playpartykra járunk, illetve szoktunk másokkal szexmentesen is játszani.

Szerintem nagyon nagy szerencsém van, de ha társat kéne keresnem akkor mindenképpen Smpixien próbálkoznék

19L

2023. nov. 17. 02:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez sok mindentől függ. Mik a vágyaid? Mit szeretnél átélni?
2023. nov. 17. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt ismeretlen a téma számomra sem de aztán baratnőm vezetett bele ebbe, eleinte sokszor poénkodott ilyenekkel aztán elárulta hogy tényleg ilyen vágyai vannak és szubmisszív. Aztán megmutatta az eszközeit is, amiket addig úgy beszerzett. Kipróbáltuk együtt is aztán a szex része lett úgymond. Barátnőmet alapból felizgatja ha ki van kötözve vagy bilincs van rajta, az is ha be van kötve a szeme vagy az is ha nyakörv van rajta golyó van a szályában, meg ilyenek. Szereti ha durvábban bánnak vele. Főként azt szoktuk csinálni, hogy vagy megbilincselem és/vagy kikötözöm, teszek ra egy szoros nyakörvet aztán korbáccsal elfenekelem, megcsapkodom a punciját és a melleit is szoktam, neki ez a kedvenc játéka és én is nagyon élvezem persze:D

20F

2023. nov. 17. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Nőként működhetnek a társkeresők. Férfiként szinte esélytelen olyan nőt találni, akivel megegyeznek a vágyak és pont téged választ, mert 100-szor annyi férfi van fent az ilyen oldalakon, mint nő.
2023. nov. 17. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az eddigi párjaimnak voltak ilyen vágyaik. Én magam nem voltam addig érdekelt ilyen téren, de szerencséjükre nyitott vagyok sok mindenre a másokért, szóval engem ők vezettek be. De amúgy ha szándékosan kellene ilyen párt keresnem, magam sem tudnám hogy hol kezdjem.
2023. nov. 17. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!