Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, izgatja a fantáziátokat egy gangbang? Ha igen, hány pasival, milyen korosztályból és miket vállalnátok be vagy miket nem?
Figyelt kérdés
Pl.egyszerre csak egy pasi, vagy engednétek szendvicsbe is akár?
Hová élvezhetnének stb...
2023. okt. 15. 16:27
A kérdező szavazást indított:
Engem csak fantázia szinten izgat
Bakancslistán van, ki fogom próbálni
Csináltam már és jó volt
Csináltam már és nem volt jó
17 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ha már ott lenne annyi kanos férfi, akkor nem hiszem, hogy irányítani lehetne a dolgokat.
2/8 anonim válasza:
Hármasban már voltam, még egy elfért volna. Több nem.
3/8 anonim válasza:
Kb három hete voltam 4F+2L felállásban egy házibuli végén. Baromi jó volt, csak nem merem mondani nekik hogy kellene újra...
22L
4/8 anonim válasza:
Hármas megvolt. A gangbang csak fantázia.
5/8 Tom1122 válasza:
Nagy pajzánnak gondoltam magam,de 4 ből 4 Nő vert🙆♂️😅😅
6/8 anonim válasza:
Az vicces, hogy a választási lehetőségek között olyan opció nincs, hogy nem.😄
7/8 anonim válasza:
Nekem régóta bakancslistás egy olyan szitu, hogy 5-6 pasi egymás után élvezi tele a puncimat és tocsognak egymás levében. A pasim kezdené a sort.
Ilyen csoportos szexben anált nem vállalnék be, ahhoz nekem kell a nyugalom meg a meghitt, biztonságos közeg.
A számat használhatnák. Meg telelődözhetnék a testemet is, az arcomat, szememet kivéve.
korosztály? igazából a 30 és 60 közöttiek között nagyjából, de nem akárki, azért ebben én akarok dönteni, vagy a pasim, az pláne iszonyúan izgató, ha ő mondaná meg, ki szállhat be a buliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!