Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ,nektek mi kelti fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ,nektek mi kelti fel legjobban a szexuális vágyaitokat?

Figyelt kérdés
2023. jún. 24. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
A saját hormonjaim…
2023. jún. 24. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ölelés,simogatás,puszi a nyakamra hátam felső részére,fülcimpám megnyalása.Cicim megmarkolása,fenekem simizése.Ezek tutik nálam.
2023. jún. 24. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Engem a hosszan tartó csókok, ölelések, simogatások. Kell ez, hogy rahangolodjak, durr bele nekem nem megy ahhoz, hogy igazán beinduljak.

Hagyjatok a privikkel, kérlek.

2023. jún. 24. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Elsősorban egy férfi aki tetszik és akivel van kémia (pusztán egy jó külső, még nem jelenti azt, hogy van kémia).

Jó csókok a számon, a nyakamon, ahogy szorosan magához húz, mélyen belenéz a szemembe, beletúr a hajamba...

2023. jún. 24. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy azt érzem, nagyon tetszem neki és nagyon élvezi. Ha ez hiányzik, lehet akármilyen jó pasi, nem tudom vele élvezni. Persze azért kell az is, hogy vonzódjak hozzá, de vonzódhatok bármennyire, ha csak ingyen kur.vának kellek, inkább kihagyom, felizgatni se tudna, nemhogy kielégíteni. Dobtam már így országosan ismert színészt is.
2023. jún. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!