Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy győztétek le a beteges vágyaitokat?
Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 03:31
1/9 anonim válasza:
Alapvetően a vágyaid nem legyőzni kell, hanem olyan személlyel megélni akivel kölcsönösen élvezetet leltek benne. Szerintem fontos, hogy egy vágy révén gondolj arra is, hogy a másik félnek hogy esne vagy ő is lelheti-e benne örömét. Mikor eszembe jut pár dolog és tudom, hogy ez "gáz" akkor inkább próbálom kiverni a fejemből és nem megbántani vele senkit. Persze nagyon nem mindegy, hogy valaki nekrofil vagy épp csak arra vágyik, hogy szexjátékot használjanak pl egy bilincset.
2/9 anonim válasza:
Sehogy. Csak simán nem tudom egyiket sem kiélni. Nem találok rá nőt.
22f
3/9 anonim válasza:
Ez attól függ:
ha legális a dolog, akkor nem kell legyőzni, hanem partnert kell hozzá találni.
ha illegális téma, akkor viszont szakemberhez kell fordulni.
4/9 anonim válasza:
Sehogy sajnos. Csak elnyomom és kemény maszturbálással tompitom a beteg vágyaimat.:(
5/9 anonim válasza:
Nagyon lábfétises voltam. Egyszer adódott egy lehetőségem, hogy egy erősebb testalkatű nőnek a talpán gyakoroljak. Akkor jöttem rá, hogy nem is olyan ízgalmas a dolog.
7/9 anonim válasza:
Pontosan mit értesz beteges vágy alatt? (Merthogy ez nem mindenkinek jelenti ugyanazt.)
8/9 anonim válasza:
Egyszer egy okos embertől hallottam -buddhista -, hogy az is a célunk, hogy "nemesedjünk". Effektív elnyomni bármit is asszem nem célszerű, mert azzal csak erősítem. Valahogy talán ki lehet "cselezni".. Pl ilyesmi: ha eszembe jut a macska, automatikusan kutyára fogok gondolni. A tudatunk a sajátunk a gondolataink között nekünk kell rendet tartanunk. Amúgy meg azt gondolom a gondolatokkal teremtünk, többé kevésbé, MINDENKI is...
9/9 anonim válasza:
Ha "legyőzöd', később kárt tesz benned. Kompenzáld mással. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!