Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közlitek a párotokkal a vágyaitokat?
Világos... Megmondod és kész. Nem kellene, hogy tabu téma legyen, de azért sokaknak nem egyszerű erről egy verbális kommuikációt folytatni a semmiből.
Milyen szituációban kezdtek el erről beszélni? Vagy hogyan tudjátok még másképp a tudomására juttatni a partnereteknek anélkül, hogy szóban mondanátok?
Köszönöm a válaszokat.
Nekünk volt pl tegnap egy elég hosszú petting, ami alatt sokminden jó volt, sokmindennel fájdalmat okozott. Őt ellőttem és vége kett, de már rástresszeltem, ha akartam se tudtam volna elmenni.
Utána levezetésnek összebújás-csókolózás stb, majd mindennapokba visszarázódós beszélgetés. És azalatt nyilván szóba jöttek az előtte dolgok és elmondtam minden vágyam, minden félelmem. Visszagondolva, ez a beszélgetes maga is nagyon jó pillanatok sorozata volt.
Szóval pl opció rögtön egy aktus után.
De beszeltünk már ilyenrol ures villamosmegalloban is. Nyilvanos csokolozasrol indult a tema es kikotottunk a szexualis dolgoknal (szemben volt egy szexshop).
Szoval tenyleg csak beszelgetni kell. No meg vevo kell legyen midnket fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!