Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3-as szexhez tippek? Mire figyeljünk?
Figyelt kérdés
1N,2F felállás.
Én vagyok a nő, és ez lesz az első ilyen alkalmam. Mire számíthatok?
2024. márc. 2. 18:19
1/15 StevenUp 

válasza:

Meg leszel b*szva.
Amúgy meg arra, hogy ha a csávó a tiéd akkor lépten-nyomon meg fog sértődni később azon ha nem áradoztok lányként tőle, meg attól hogy ő mekkora férfi, hanem inkább egymással foglalkoztok
2/15 Lazy Lover 

válasza:

Legelsőnek beszéljétek meg hogy kinek mi fér bele illetve ha valaki azt mondja hogy nem kényelmes valami akkor azonnal abba hagyjátok ez az alap
3/15 anonim 

válasza:

Biszex vagy hetero alapu a fiuknak?
4/15 anonim 

válasza:

Arra figyelj, hogy használjatok gumit! Ha bedugja a másik srácba, okvetlen cseréljen gumit mielőtt beléd tenné
5/15 anonim 

válasza:

Nem sok jóra! Kapcsolatod vagy erősödik, vagy teljesen rottyra megy!
6/15 A kérdező kommentje:
Teljesen heterók, csak velem fognak foglalkozni
2024. márc. 2. 18:57
8/15 anonim 

válasza:

Arra vigyázz, hogy ha jobban teljesít a másik pasi mert mindig ez van, akkor rajtad ez nyilván látszani fog. Aztán meg majd megy a rivalizálás, és a kérdés hogy "jobb volt mint én? Sok hármasban asszisztáltam, s mindig megy a férj, vagy férfi oldaláról a hiszti. Megjátszani nem fogod tudni hogy mikor melyik teljesít számodra jobban.
9/15 anonim 

válasza:

Az utolsó indokai miatt, soha nem csináltam kapcsolatban. Mindig ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!