Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégére tervezünk párcserét egy baráti házaspárral.Mire figyeljünk oda?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 15:13
1/11 anonim 

válasza:

A saját párodra figyelj oda leginkább. Ez a leghasznosabb tanács többesben.
2/11 anonim 

válasza:

80%, hogy rámegy mindkét kapcsolat. Erre.
3/11 anonim 

válasza:

Hogy a fiú-lány felállás maradjon!!!!!!
4/11 anonim 

válasza:

Hogy féltékenységi hiszti lesz belőle.
5/11 anonim 

válasza:

most őszintén... te mire figyelnél oda?
eleve amikortól ez a kérdés felmerül h mire kell figyelni, nekem tök egyértelmű h a világotokat se tudjátok. gondolkodni, ugyanmár minek az, majd a gyakorisok kioktatnak.
drágám cseréljünk párt a józsiékkal
oké
de várj, kiirom gyakorira mire kell odafigyelni.
6/11 anonim 

válasza:

Hogy ELŐTTE, tisztán, nýiltan, őszintén fektessétek le a határokat. Amit oersze nem léptek át
7/11 anonim 

válasza:

Arra,hogy mindenki jól érezze magát! Ha valakit feszélyez a dolog,akkor gondoljátok át!Amúgy nincs vele semmi probléma,én már átéltem néhányat!
8/11 anonim 

válasza:

Arra, hogy a párod nehogy megtudja, hogy a másikkal jobban élvezted, vagy olyat csináltál vele, amit a pároddal nem szoktál.
10/11 Cpt_Obviously 

válasza:

Beszámolsz majd róla, hogy mi volt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!