Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalom a barátom azzal ha megengedem egy másik srácnak, hogy csókolgassa a lábaim, és kinyalja a puncim és a fenekem? Más nem lenne. N/28
Jol tetted h oszinte voktal. Megvan a deal, ezek utan a megcsalasrol picsogik mehetnek…. Oda.
Erezd jol magad, eld meg a vagyaid, hajra.
Ha adhatok tanacsot: terd folott nem erhet hozzad.
Kedves Kérdező!
Te belegondoltál már abba, hogy mekkora sebeket okozol majd ennek a srácnak, aki állítosod szerint már régóta beléd van zúgva? Egy szikrányi empátia sincs benned? Kiábrándító...
Miféle sebeket okoznék neki? Szép a puncim és kinek ártott az ha kinyalhatott egy szép puncit?
A srác szubmissziv: eleve egy dominát imád bennem. Egy domina önálló, autonóm úrnő, a szubja nem várhat el tőle semmit.
Leültem vele, és megbeszéltem, hogy tudom hogy érez, de ebből nem lesz kapcsolat, viszont megengedném neki ezt és ezt - ilyen feltételekkel. vállalja-e. Persze hogy vállalta, vörös volt a feje rettenetesen de nagyon örült. Azóta már háromszor kapott az alvázamból ízelítőt és élvezi, és imád... És én is élvezem a helyzetet.
"Vannak ilyen lányok szép számmal, de nem fogják kiírni a gyk-ra."
Végülis zárt ajtók mögött, senkinek nem említve álmodozva várni a csodát az célszerűbb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!