Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megcsalom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalom a barátom azzal ha megengedem egy másik srácnak, hogy csókolgassa a lábaim, és kinyalja a puncim és a fenekem? Más nem lenne. N/28

Figyelt kérdés
Régóta izgat milyen lehet dominálni egy fiút. A barátom sajnos nem nyitott erre. Van viszont egy másik fiú aki totál belém van zúgva hosszú ideje, és bevallota nekem hogy szubmissziv. Szóval vele megcsináltathatnám.

2024. márc. 2. 17:03
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
42%

Jol tetted h oszinte voktal. Megvan a deal, ezek utan a megcsalasrol picsogik mehetnek…. Oda.

Erezd jol magad, eld meg a vagyaid, hajra.

Ha adhatok tanacsot: terd folott nem erhet hozzad.

2024. márc. 5. 07:00
 32/41 érdeklődő35 ***** válasza:
59%
31# akkor hogy fog puncit nyalatni?
2024. márc. 5. 08:09
 33/41 anonim ***** válasza:
67%
Nah ilyen nő sem kéne nekem soha 🤣 Egy igazi ri***.
2024. márc. 5. 08:35
 34/41 anonim válasza:
70%

Kedves Kérdező!

Te belegondoltál már abba, hogy mekkora sebeket okozol majd ennek a srácnak, aki állítosod szerint már régóta beléd van zúgva? Egy szikrányi empátia sincs benned? Kiábrándító...

2024. márc. 5. 08:43
 35/41 A kérdező kommentje:

Miféle sebeket okoznék neki? Szép a puncim és kinek ártott az ha kinyalhatott egy szép puncit?

A srác szubmissziv: eleve egy dominát imád bennem. Egy domina önálló, autonóm úrnő, a szubja nem várhat el tőle semmit.

Leültem vele, és megbeszéltem, hogy tudom hogy érez, de ebből nem lesz kapcsolat, viszont megengedném neki ezt és ezt - ilyen feltételekkel. vállalja-e. Persze hogy vállalta, vörös volt a feje rettenetesen de nagyon örült. Azóta már háromszor kapott az alvázamból ízelítőt és élvezi, és imád... És én is élvezem a helyzetet.

2024. máj. 29. 04:43
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
Lehet még jelentkezni? 😝
2024. máj. 29. 07:14
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
eddig elhittem hogy talan lehet hogy valos a sztori, de mostmar egyertelmu hogy valami matyibajnok irta ki
2024. máj. 29. 11:25
 38/41 anonim ***** válasza:
50%
Vannak ilyen lányok szép számmal, de nem fogják kiírni a gyk-ra.
2024. máj. 29. 17:40
 39/41 anonim ***** válasza:
18%

"Vannak ilyen lányok szép számmal, de nem fogják kiírni a gyk-ra."

Végülis zárt ajtók mögött, senkinek nem említve álmodozva várni a csodát az célszerűbb :D

2024. máj. 29. 20:28
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem álmodoznak, meg várják a csodát, nem azt mondtam. Hanem megélik a vágyaikat, csak nem kérdezgetik random gyk-s vadidegenektõl, hogy rendben van-e ez így, mert magukban már eldöntötték, hogy igen.
2024. máj. 30. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!