Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megcsalom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalom a barátom azzal ha megengedem egy másik srácnak, hogy csókolgassa a lábaim, és kinyalja a puncim és a fenekem? Más nem lenne. N/28

Figyelt kérdés
Régóta izgat milyen lehet dominálni egy fiút. A barátom sajnos nem nyitott erre. Van viszont egy másik fiú aki totál belém van zúgva hosszú ideje, és bevallota nekem hogy szubmissziv. Szóval vele megcsináltathatnám.

2024. márc. 2. 17:03
1 2 3 4 5
 21/41 Suetonius ***** válasza:
93%
Mondjuk árulkodó, kedves kérdező, hogy forfított esetben a lányt ribinek hívtad. :D
2024. márc. 3. 14:22
 22/41 anonim ***** válasza:
90%

Én nem pontozlak le, csak reagálok.

Szerintem a te esetedben is az a helyzet, hogy egyedül a párod tudja eldönteni, hogy belefér-e neki, a te "hobbid", vagy nem.

Tehát vagy tud róla, és akkor ok, vagy nem.

Akkor viszont hazudsz neki, és átvágod. Magyarul megcsalod. Ha te magad ártatlan dolognak véled ezt a fétist, akkor teljes lelki nyugalommal elmondhatod a párodnak. Gondolom, szereted, tiszteled őt ennyire. Ha titokban tartod, akkor te magad is érzed valahol, hogy nem kóser az ügy.

2024. márc. 3. 15:09
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyet ertek a 22el, ha teljes szivvel tudod mondani nem megcsalas, a párod se venne annak, akkor el merned neki mondani... De valószínű nem teszed
2024. márc. 3. 15:36
 24/41 A kérdező kommentje:

Elmondtam a páromnak. Szerencsére őszinte kapcsolatban vagyunk, tud a fiúról is aki szerelmes belém, diszkrét lenézéssel kezelte eddig.

Elmondtam neki a vagyaim. Azt mondta megengedi, hogy játszadozzak vele, de kikötötte, hogy a nyelvén kivül más testrésze nem járhat bennem (kéz, farok), kizárt a csók vagy szájrapuszi, és jó lenne ha derékon felül nem is érne hozzám. Én elfogadtam, úgyhogy jöhet a dominálás. ;)

2024. márc. 3. 20:09
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
majd meselj hogy tetszett a talpnyalatas, a srac imadni fog az tuti 😊
2024. márc. 3. 20:49
 26/41 A kérdező kommentje:
Feltétlenül mesélek :)
2024. márc. 3. 21:11
 27/41 A kérdező kommentje:
#21 Miért, azt gondolod magamat különbnek tartom? Egy, nálam két évvel fiatalabb fiú dominálásáról álmodozom, miközben van párom... Én is csak ribi vagyok, nem...? ;)
2024. márc. 3. 21:14
 28/41 anonim ***** válasza:
87%

A többiek elég jól leírták, ez megcsalás, én biztos, hogy rosszul venném. Az, hogy megbeszélted vele, az egyetlen jó megoldás a helyzetre, és az, hogy ezt elfogadta, azt is jelzi, hogy nagyon szeret téged és meg is bízik benned, szóval vigyázz rá nagyon, becsüld meg őt.

Egyébként sokan tanulhatnának ebből, hogy egy jó kapcsolatban nem lehetnek elfolytott meg nem élt vágyak, néha kicsit vissza kell adni az egóból és megengedni olyat, ami azért belül biztos, hogy nem esik jól. A párodnak gratulálok, hogy ezt meglépte!

2024. márc. 3. 23:06
 29/41 Suetonius ***** válasza:
100%
#21 vagyok: Ha így vesszük, igen, az vagy ;)
2024. márc. 4. 06:52
 30/41 anonim ***** válasza:
74%
Megcsalás szerintem is, legalábbis ezt a listát nézve. A csak lábimádat szerintem nem. Mert személyesebb, de nem olyan intim eset.
2024. márc. 4. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!