Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megcsalom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsalom a barátom azzal ha megengedem egy másik srácnak, hogy csókolgassa a lábaim, és kinyalja a puncim és a fenekem? Más nem lenne. N/28

Figyelt kérdés
Régóta izgat milyen lehet dominálni egy fiút. A barátom sajnos nem nyitott erre. Van viszont egy másik fiú aki totál belém van zúgva hosszú ideje, és bevallota nekem hogy szubmissziv. Szóval vele megcsináltathatnám.

2024. márc. 2. 17:03
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
91%
Ez is megcsalás.
2024. márc. 2. 18:33
 12/41 A kérdező kommentje:

Többen kérdeztétek én mit éreznék fordított esetben.

Ha lenne egy kis ribi, akinek a barátom engedne egy pippantást, de más nem lenne, és lelkileg se menne bele, én nem lennék rá mérges.

2024. márc. 2. 18:47
 13/41 anonim ***** válasza:
85%

Véleményem szerint akkor sem szabad elvenned a választás lehetőségét a párodtól, hogy neki is rendben van-e a dolog.

Elvileg szereted, és tiszteled őt. Ne legyél vele szemét.

2024. márc. 2. 19:20
 14/41 anonim ***** válasza:
49%
A lábbal való alázás szerintem nem megcsalás kategória, de a többi már igen.
2024. márc. 2. 19:21
 15/41 anonim ***** válasza:
90%
Érdekes ebböl a punci nyalás. Elég sokszor van itt olyan kérdés, hogy fiuk szeretnének lánnyal ismerkedni csak nyalás céljábol, mi a lányok véleménye erröl? Nem is emlékszem olyan válaszra amelyben ezzel kapcsolatban elfogadást emlitettek volna. Mindegyikük hiányolta a normál behatolást.
2024. márc. 2. 19:52
 16/41 A kérdező kommentje:
#15. Az csak a barátomnak jár.
2024. márc. 2. 20:57
 17/41 De La Cruse ***** válasza:
83%

Igen ez megcsalás.

A kizárólagosság egy párkapcsolat egészséges és erkölcsileg egyetlenként elfogadható része.

2024. márc. 3. 05:57
 18/41 mikeXxX ***** válasza:
100%
Èn azt nem èrtettem sosem hogy valakinek vannak szexuális vàgyai ami teljesen eltèrőek a párjától akkor azok eleve minek jönnek össze ? Mondjuk nekem könnyebb ezen a tèren mert èn nagyon nyitott vagyok szinte mindenre de akkor sem èrtem minek egy ilyen emberrel lenned mivel igen megcsalás lenne . Inkàbb olyan embert keress aki nyitott a vágyaidra pont ezèrt keresek èn is ès inkább egyedül vagyok mint egy szarban ahol nem èlhetem meg önmagamat !
2024. márc. 3. 06:58
 19/41 anonim ***** válasza:
78%

Attól függ, Te minek éled meg.

Én például heteroszexuális monogám párkapcsolatban élek nővel, én F. De a medical fétis játékaimat fiúkkal is űzöm. Szerepjáték keretében doktorbácsisdit játszom velük. Aktus nincs, de hát látom őket meztelenül és vizsgálgatom a testüket. És mégsem megcsalásként "könyvelem", mert nincs sem aktus, sem szerelem, sem érzelem, sem kapcsolat. Csak alkalmi játék, afféle "hobbi".

Tudom, a vérmes ítészek, akiknek a lepontozás az élete, most rám be fognak indulni, de nem bánom, én csak megosztottam az állásfoglalásomat.

2024. márc. 3. 08:33
 20/41 anonim ***** válasza:
78%

Igen,megcsalás.

Ha ilyesmire vágysz,oszd meg a pároddal..majd eldönti hogy így is veled szeretne-e maradni.

2024. márc. 3. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!