Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Illik szólni orális szexnél,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik szólni orális szexnél, mielőtt ejakulálok?

Figyelt kérdés
Vagy ez ilyenkor úgymond természetes (mármint az élvezés)

2024. márc. 2. 13:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%

Szoktam természetesen.

Már csak azért is mert sokat élvezek.

Volt aki abbahagyta és kiverte de olyan is volt aki torokra vette. 😊

Szerintem bunkóság nem szólni.

Döntse el ő hogy miként fejezi be nem?

2024. márc. 2. 14:11
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Illik. Volt olyan, hogy a lány mérges volt mert így csak a fele ment az arcára, hogy nem szóltam. Pedig az egészet szerette volna.
2024. márc. 2. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbbször érezni pár másodperccel előtte mikor fog spriccelni.

Aki nem akarja a szájába az időben ki tudja venni.

2024. márc. 2. 21:03
 14/16 gabor49 ***** válasza:
34%
ne kerdezd ne szolj bele a szájába
2024. márc. 3. 06:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes meglátások, és válaszok. Sok csajom volt már, sokat szexeltem, de nem tudom, ha volt e egy alkalom is, hogy ne szóljak, mielőtt elmegyek. Egyrészt nekem is sokkal jobb, ha szólok előtte, mert akkor a csaj is rátud készülni, nem áll meg pihenni, vagy kezet váltani pont akkor, mikor a legjobban kéne csinálja. A másik, hogy általában a csajokat is beindítja ez, ha szólok, és még jobban beleadnak mindent. Plusz nekem már az orgazmus előtti 10-15 másodperc teljes mámor, valahogy jobban beindít engem is, ha szólok, és úgyis előtte már lihegek, nyögök, stb.
2024. márc. 3. 10:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jólesik ha a pasi szól mielőtt a számba élvez. Figyelmesség, tisztelet jele nálam meg persze fel tudok készülni hogy ne nyeljem félre. Szépen megvárom hogy számba lője mind és utána lenyelhessem.
2024. márc. 17. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!