Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik szólni orális szexnél, mielőtt ejakulálok?
Figyelt kérdés
Vagy ez ilyenkor úgymond természetes (mármint az élvezés)2024. márc. 2. 13:10
1/16 anonim válasza:
Akinek nem jön be, az úgyis jelzi előre hogy nem kéri a juice-t. Szóval eresszed ki bátran
2/16 subrette válasza:
Lehet érezni előtte, amikor már hamar elélvez a partner. Én nem tartom szükségesnek, hogy szóljon előtte.
3/16 anonim válasza:
Nőtől függ.
Valakinek természetes hogy már első szopásnál is szájba élvezel, más meg soha nem engedné.
4/16 anonim válasza:
Meg kell kérdezni mielőtt elkezditek, mert nem mindenki szereti.
5/16 anonim válasza:
Hát, azért egy úriember megkérdezi, mehet-e szájba.
7/16 anonim válasza:
Szerintem illik szólni. Sokfélék vagyunk...
Persze ez egy hosszabb kapcslolatban már kiforrt dolog.
8/16 Noren1989 válasza:
Illik.
Elég sokan nem bírjàk, ha telispriccantod a szàjukat.
9/16 anonim válasza:
Illik, bizony!
Nem minden nő szereti ha a szájában élvezel el.
10/16 anonim válasza:
Én mindig szólok, mert sok jön, és volt olyan csaj, aki befogta a farkam, mikor elélveztem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!