Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha szőrös a srác farka, akkor egyáltalán nem kapjátok be neki?
Figyelt kérdés
2024. febr. 28. 15:48
1/15 anonim válasza:
Te bevennél egy szőrös lőcsöt? Na látod
2/15 anonim válasza:
Egy srác farka sem szőrös, csak a körülötte lévő terület. És nem zavar ha szőrös. Legalább tudom nem kisfiúval vagyok együtt.
3/15 anonim válasza:
Az enyém szőrös, mégis bekapják, senki nem mondta eddig hogy nem kapja be mert szőrös.
Nem tudom láttál-e már farkat, de igazából a farok nem is szőrös, csak körülötte.
4/15 anonim válasza:
A farka nem szőrös senkinek, csak körbe... de maradjunk annyiban, hogy én nem szeretek szőrszálakat szedegetni a számból. De úgy általában nem szeretem a csubakka típusú pasikat. Nem kell full csupasz kisfúunak lenni, de legalább nyírja, tartsa karban a testszőrét. 28N
5/15 anonim válasza:
Attól, hogy valaki csupaszon szereti a pènisze körül, attól még nem lesz kisfiùs!
Szànalmas itt nèhàny nő!!!!
7/15 anonim válasza:
Nekem is szőrös (megspóroltam neked egy privit) mégsem emelt kifogást ellene eddig egyetlen partnerem sem.
8/15 anonim válasza:
Elég nagy a farka, nem tud olyan hosszú szőr nőni, hogy probléma legyen belőle, szóval igen, bekapom úgy is
9/15 anonim válasza:
Tartsa karban
Pl 1 centisre visszavágva
10/15 anonim válasza:
Dehogynem,csak elotte befonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!