Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lovagló pózt azért szeretik a férfiak mert ott semmit nem kell csináljuk? Csak fekszenek és élvezkednek?
Kb jelenlegi barátnőm az első, aki rendesen megtud lovagolni úgy, hogy baromi élvezetes is számomra, és nem olyan, hogy lelankadok közben. Pedig a kilói alapján azt hinnéd, nem is tud meglovagolni. Nekem fontos, hogy én irányítsak, de ő olyan jól csinálja, hogy így is nagyon élvezem. Több ok miatt is:
-ha misszionáriusban vagy kutyában érzem, hogy mindjárt elsülök, lovaglóra váltunk, és ha ő irányít, akkor még tovább tudom húzni
-ha neki nem sikerült orgazmusig jutni misszionáriusban, lovaglóban biztos eltud menni
-nagyon szexi, és jó érzés, ahogy felettem van, látom az egész testét, és közben tudom markolászni mindenütt, a melleit szopogatni, stb.
-én is tudom közben dugni, nem feltétlenül csak ő kell mozogjon, vagy sokszor ő is lovagol, én is tolom alulról, az a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!