Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lovagló pózt azért szeretik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lovagló pózt azért szeretik a férfiak mert ott semmit nem kell csináljuk? Csak fekszenek és élvezkednek?

Figyelt kérdés

#szexualitás #Lovagló pózban
márc. 1. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
márc. 2. 05:55
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

Kb jelenlegi barátnőm az első, aki rendesen megtud lovagolni úgy, hogy baromi élvezetes is számomra, és nem olyan, hogy lelankadok közben. Pedig a kilói alapján azt hinnéd, nem is tud meglovagolni. Nekem fontos, hogy én irányítsak, de ő olyan jól csinálja, hogy így is nagyon élvezem. Több ok miatt is:

-ha misszionáriusban vagy kutyában érzem, hogy mindjárt elsülök, lovaglóra váltunk, és ha ő irányít, akkor még tovább tudom húzni

-ha neki nem sikerült orgazmusig jutni misszionáriusban, lovaglóban biztos eltud menni

-nagyon szexi, és jó érzés, ahogy felettem van, látom az egész testét, és közben tudom markolászni mindenütt, a melleit szopogatni, stb.

-én is tudom közben dugni, nem feltétlenül csak ő kell mozogjon, vagy sokszor ő is lovagol, én is tolom alulról, az a legjobb

márc. 2. 07:01
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
En mundjuk nem szeretem a lovaglo pozt 🤣
márc. 2. 07:50
 14/15 anonim ***** válasza:
84%
A férfi nem mozog lovagló pózban? Ez nekem új🤔 eleve mozog a fitymám is😜 meg szerintem onnan alulról is lehet rámozogni😁
márc. 2. 08:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azért szeretem mert a mell ring az arcomba mikor at karol, tudom ciciket közbe kényeztetni, én is meg tudom pakolni alulról, tudom közbe a segget gyúrni, simogatni, és ha igényli még a másik lyukat is tudom izgatnak közben!
márc. 3. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!