Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lovagló pózt azért szeretik a férfiak mert ott semmit nem kell csináljuk? Csak fekszenek és élvezkednek?
Csak fekszünk és élvezkedünk mint a nők a kutyapózban, misszionáriusban, oldalt fekve, hason fekve, asztalon ülve meg még hatvanhat másik pozitúrában.
Jó és kész, a fejenként elégetett kalóriákat meg számolja aki akarja.
Hát, imádok élvezkedni. A legszebb látvány a világon ha egy nő rajtam (természetesen) lovagol. Aztán majd ha kiélvezkedtem magam és máshogy is akarjuk, akkor csináljuk máshogy is.
Amúgy a legtöbb lánynak nagyon érzékeny a melle, imádják ha közben markolasszák, szopogatják nekik.
Én azért szeretem mert sokkal jobban tudja magát izgatni a nő. Úgy szabályozza az élvezetét ahogyan neki jó. És mikor tövig benne vagyok a csiklója a testemhez dörzsölődik, ez pedig extra ingert okoz.
Nekem pedog azért jó mert közben tudom a fenekét és a melleit masszírozni, gyúrni, szopni a mellbimbóit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!