Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szex közben elélvezni?
Hat ha no vagy akkor nem is fogsz
A szex az a férfiről és a férfi orgazmusrol szól
Emiatt konfliktus?! Nem tehetsz róla, hogy így működsz. De ha még ezzel stresszel is a párod, a végén más orgazmusod sem lesz.
N40
Köszönöm a válaszokat. Igen sajnos az elején mondta hogy eddig nála minden nőnek sikerült elélveznie és nem érti én miért nem tudok, szóval ez kicsit zavart..
#11 erre inkább nem mondok semmit, szánalmas.
Azert kedves kérdező, ezt kezeld fenntartással. Abból kiindulva, hogy a jelenlegi partnerem kezdetben simán élvezésnek hitte azt, hogy nyögök és teljesen beindulok aktus közben, szorítom a parnát, lepedőt, stb., úgy vélem, a férfiak könnyen félreértik a nők jelzéseit. Ebben a nők is hibásak persze, mert abban a hitben hagyják a partnert, hogy ez biza orgazmus volt. Ő is kb. azt hitte, sorozatélvező vagyok, sőt egy régi exem is az elején. S nem tapasztalatlan férfiakról beszélek. Természetesen én ezt tisztáztam velük, igyekezve nem rombolni az egójukat, mivel tudom, hogy nem rajtuk múlt, nekem egyszerűen nincs hüvelyi orgazmusom, magamnak sem tudom előidézni. Szóval nem olyan biztos az, hogy minden partnere elélvezett a farkától.
N40
A nőknek sokkal több minden kell egy orgazmushoz, hogy mint egy pasinak. A pasiknak csak úgy jön, de a nőknek sokszor tanulni kell a saját testüket.
Javaslom elolvasni az Úgy ahogy vagy című könyvet. Részletesen taglalja a női pszichés működést a szexualitásban. Sokat tudsz belőle tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!