Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok normálisan elélvezni szex közben, miért?
Figyelt kérdés
A barátnőm, amikor leszop és éppen elmegyek, valahogy nem sikerül sosem igazán. Egyszerűen túl sok a makkomnak az inger és inkább érzékeny lesz az egész. A barátnőm nem szokta húzogatni közben és valószínűleg ez is a probléma, de szex közben színtén ez van. Én nem tudok igazán elmenni attól, hogy a makkom dörzsölődik valamihaz, csak attól, ha a fityma mozog fel-le. Más is így van ezzel?febr. 4. 07:53
1/9 anonim válasza:
Volt igen velem is ilyen. De én megbeszéltem a párommal, mi a jó nekem és azóta úgy csinálja. Van szád neked is, tudod kommunikálásra használni.
2/9 anonim válasza:
Pasim meg pont fordítva kéri. Szopinal ne használjam a kezem, csak fogom neki, vagy meg azt sem, csak a számmal izgatom.
4/9 anonim válasza:
Mondani érdmes, hogy mit, hogy jó neked. Ha hangot is adsz vagy jelzed, hogy jó vagy nem jó. Vagy majd egyszer csak rájössz, hogy kellene. Sokat érdemes gyakorolni. Az a titka mindennek.
5/9 anonim válasza:
Szubmissziv nő csinálja úgy ahogy a 2 írta. Domináns Férfi vagyok!
7/9 anonim válasza:
Enyém se szereti kézzel szopás közben!
8/9 Senior Séf válasza:
A nemi szervek nem csereszabatos termékek. Az idegvégződések száma és pozíciója ezerféle lehet.
9/9 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy neked hogy a legjobb. Nem fog ezért máskepp tekinteni rád, és meglátod sokkal jobb lesz a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!