Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudnék a szexuális életemen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnék a szexuális életemen javítani valahogy?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy jó ha 5 percig bírom mielőtt elmennék. A barátnőmet nem zavarja, mert ő is elmegy közben, de én szeretném tovább "kényeztetni" és jobb élményt nyújtani neki.

Próbáltam a megállást amikor úgy érzem, hogy a csúcson vagyok, de ez max rosszabbít, érzékenyebbé teszi a péniszem.

Mit tehetnék, hogy tovább bírjam az ágyban? Keressek fel orvost?

febr. 27. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hosszabb előjáték, több gyakoribb és hosszabb megállás, és ha ezt tartósan csinálok, pár hét után már menni fog ritkább megállásokkal is.

Tapasztalat.

febr. 27. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Orvos mit kezdjen veled? Nincs semmi szervi bajod..
febr. 27. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Ne csak a farkaddal kényeztesd, sőt, az legyen az befejezés. Hamarabb állj le, ne a csúcson, olyankor váltsatok pózt, vagy nyald egy kicsit, hogy legyen egy kis szünet.
febr. 27. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Én is a hosszabb előjátékra szavazok, meg hogy ha csúcs közelébe érsz, állj meg, ne mozdulj, közben foglalkozz a melleivel pár másodpercig.
febr. 27. 18:04
 5/6 anonim ***** válasza:
31%
Hosszabb megállás és nem igaz, hogy érzékenyebbé tesz. Engem a megállás teljesen lenullázott. Olyan volt, mintha mindent kezdhetnénk teljesen elölről. Azaz még egyszer ugyanannyi időt adott hozzá. Majd később, negyven felett meg minél impotensebb, annál érzéketlenebb leszel majd mindenre.
febr. 27. 18:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Úgy szoktuk kezdeni, hogy kinyalom (ez kb 10 perc), és utána egy öt perc szex. Oké, meg fogok állni többször és a pózváltást is megfogadom.
febr. 28. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!