Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem sokallja a sexet?
A kérdésem annyi lenne ,hogy régen mikor 20évesek voltunk BÁRHOLN meg tudtam dugni ,akár kocsi vezetés közben le szopott ,vadaspark kerítése mellett sex,vad lesben ,medencében,Balatonban stb. Hagyta
A kérdésem annyi lenne miért van bennetek nőkben ez a tudat hogy ha van gyűrű akkor nem kell teljesíteni?
Megjegyzem, nem csak nőknél van ez jelen.
Kinek hogyan "viselkednek" hormonjaik. Meg persze sokan befásulnak a mimdennapos monotonításban.
A nőknek alapon könnyebben csökkenhet a libidójuk biológiailag.
Meg a legtöbb esetben a befásulás is könnyebben bekebelezi őket, mert pl párkapcsolatban, családban 90%-ban ők csinálnak sok mindent és a pasik lazulnak besegítés helyett.
Ezért monotonabbak a napjaik, nincsen annyi idejük önmagukra, hobbijaikra, mert cselédet játszanak.
Erre mondom azt: hülye, aki hagyja magát.
S nálam részben ezért sincs linidó csökkenés és imádom a szexet.
No meg érdemes újítani is, ahhoz viszont mindegyik félnek akarnia kell, nyitottnak kell lenni. Nőként és pasiként is. :3
A közös lazulások stb. Kellenek az embernek.
Beszélgessetek ezekről is.
Ne csak annyi, hogy:
Milyen volt a napod?
Áh, ma nagyon hideg van.
Tessék kommunikálni!
Normál esetben nem kihátrálni egyik félnek se, hanem nyitottnak lenni ezen témákra is.
Sokaknál ezeken az alap dolgokon csúszik el a kapcsolatuk egyenest a kukába.
4-es: "pl párkapcsolatban, családban 90%-ban ők csinálnak sok mindent és a pasik lazulnak besegítés helyett."
Ez ez baromság. Rohadtul nem így van.
4. Egyetértek, de aki ad magára, az annyira azért nem tud befásulni. Ergó, nem tűnik el a libidója. Mi lassan 3 éve leszünk együtt (tudom, ez nem számít soknak és stb) de én ugyanúgy kívánom őt, én vagyok a nő. De mi elosszuk a feladatokat is, van hogy ő főz.
5. De, általában így van. Nagyon ritka, ha egy férfi felismeri hogy neki is ki kellene vennie a részét mindenből. Már ott tartunk, hogy mindkét fél dolgozik, a nők is. Így nem várható el, hogy emellett az egész háztartást egyedül vezesse! Ha így van, az nagyon nagy baj, az a férfi szegénységi bizonyítványa..
Nem a gyűrű teszi, hanem az hogy az adott pár természetesnek vette a "dolgokat", hagyta ellaposodni, elszürkülni a kapcsolatot. Mindig kettőn áll a vásár!
A kapcsolat olyan mint egy kert. Ahhoz, hogy virágozzon, termést hozzon folyamatosan ápolnod, gondoznod kell - nap mint nap! Ha csak úgy veszed, hogy na van a kert majd mindig terem benne a gyümölcs, de nem ápolod akkor egy idő múlva nem fog teremni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!