Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ferfi ha veled megcsalja a feleseget, akkor utana teged is megcsalna?
Elég valószínű.
Exem eleinte velem csalta a párját. De egymásba szerettünk, őt otthagyta, összejött velem.
5évig voltunk együtt, szakítás után kerültek elő a barátai, hogy az 5év alatt 14nővel tutira megcsalt. Valakikkel rendszeresen.
Én ebből semmit nem vettem észre, holott együtt éltünk.
A férfiak többsége megcsalja a párját egy hosszútávú kapcsolatban HA úgy érzi, hogy nem fog kiderülni.Hosszútávú alatt értek mondjuk 10-20-30 éves kapcsolatokat.
De olyan is van, hogy valaki alapból nem hűtlen, csak nem annyira jó már a kapcsolata, és akit szeret, ahhoz meg hűséges.
Olyan is van, aki fiatalabb korában kicsapongó, "vénségére" meg lenyugszik.
Ez nem törvényszerűen következik be. Nem azért lépünk félre mi férfiak mert van nő otthon. Ha nem laposodik el a kapcsolat hanem dinamikus és képes változni (mind a két fél!) akkor nem történik ilyen.
Nem a sok év hozza a félrelépést hanem a különböző igények és a lehetőség amit meg kell teremteni. Ha nincs igény nem is akarnám azt a lehetőséget keresni sem, nemhogy megteremteni.
2. házasságomban vagyok, tudom miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!