Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold kedvelő férfiak , ti el tudnátok fogadni , ha feleségeitek úgy büntetne meg benneteket , hogy 12 hónapon át , szex közben nem érhetnétek hozzá , csak is kizárólag nézhetnétek őt ,ahogyan élvezi egy másik férfi ,vagy férfiak kényeztetéseit ?
20 / .- avagy kedves 10 -es .
Lenyűgözött a válaszod , azt érzem hogy ez a hozzászólás , nagyon őszinte és korrekt , amely "igazi tapasztalattal bír .
Azt hiszem , legalább is remélem ,hogy értem a lényegét annak , amit írtál .
Tehát ha jól értem , a lényeg számodra a másik fél élvezete s öröme , akár nagyobb % - os eltérésben is .
Valamint érdekes volt olvasnom , hogy az kielégítetlen élvezet izgalmait is nagyon szeret .
És a legnehezebb dolog , amit te is annak ítéltél meg , az hogy a hétköznapokban ugyan , férfiasnak ítéljen s találjon a női társad , partnered - stb .
Ez utóbbit , hogyan s mivel , milyen módon sikerül elérned az adott nőnél , ennek mi a titka ?
Proaktív, férfias viselkedés, vállalkozás működtetése, stb.
Plusz fontos, hogy alapvetően ketten működünk, és mondjuk 2-3 havonta vonunk be mást, nem napi rendszerességgel. Kvázi fűszerként.
22/
Köszönöm , azt hiszem így már értem .
Valamint kellemes kikapcsolódást és élvezeteket kívánok a közeljövőben is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!